Quantcast
Radio1_v_zivo


Vrček piva za boljši seks!
Radio 1 priporoča | 2. 11. 2015 17:32
Moški, ki pijejo pivo, so boljši v postelji in zdržijo dlje
Ključne besede:     pivo    alkohol    pitje    seks    odnosi

Čeprav imajo lahko moški, ko spijejo kozarček ali dva preveč, med rjuhami težave, spolna terapevtka dr. Kat Van Kirk trdi, da jim lahko zmerna doza piva pri seksu koristi!

 

Dr. Van Kirkova se naslanja na spoznanja italijanskih znanstvenikov, ki so ugotovili, da vrček piva na dan za tretjino zmanjša tveganje za nastanek bolezni srca in oživlja, poleg tega pa je bogato tudi z  fitoestrogeni, ki znanstveno dokazano odlagajo orgazem.

 

 

Novice bodo še posebej veseli ljubitelji temnih piv, ki vsebujejo večje količine železa. Ta poveča količino rdečih krvnih celic in zagotavlja dvig libida ter daljše in močnejše erekcije. Ker poleg tega vsebuje tudi veliko vitamina B in mineralov, pivcem ne povzroča želodčnih težav.

 

Vpliv piva na moški libido je navdihnil tudi škotsko pivovarno Innis and Gun, ki proizvaja »tekoči nadomestek za viagro« - pivo z imenom 50 Shades of Green (50 odtenkov zelene). Pivu so dodali ginseng, ginko bilobo in damiano in tako razvili pijačo, ki poveča slo, izboljša pretok krvi in okrepi stimulacijo živcev.