Radio1_v_zivo


Te hoče za eno noč ali za kaj več?
Od polnoči do štirih | 2. 7. 2015 8:18
Prihaja čas poletnih romanc in lažnih obljub

Prišli so topli, poletni dnevi in z njimi sončenje (ali senčenje), brezskrbno poležavanje na plaži, nore zabave in nova spoznanstva. Prišel je tisti čas leta, ko je nekako najlažje začeti nekaj novega, med drugim tudi zvezo.

Še preden pride do česa (pre)več, je dobro vedeti, ali imata oba enake želje. Bi rad le poletno romanco ali je zagret za kaj več? Sledi nekaj znakov za željo po resni zvezi, s katerimi si lako pomagaš:

Če te (res dobro) posluša; če je pozoren na vsako besedico, ko mu razlagaš o svojem (ne tako zelo zanimivem) poteku dneva, potem ga verjetno res zanimaš.

- Točnost. To velja še posebej, če veš, da je tvoj princ na belem konju bolj lene sorte

- Ga kar naenkrat zanima ples in enaka zvrst glasbe kot tebe? Se mogoče celo spravi tečt s tabo, čeprav ga to nikoli ni kaj preveč zanimalo? Če se aktivno interesira za stvari, ki so ti všeč, bi jih mogoče rad delal s tabo več časa.

- Ko ti da ključ od svojega stanovanja, ti nezavedno podarja tudi ključ do njegovega srca. Za kaj takega je potrebna precejšnja mera zaupanja. Preseneti ga kdaj nenapovedano.

- Če neprestano kliče brez posebnega razloga verjetno misli nate. Fantje po navadi ne kličejo kar tako.

- Ali te je predstavil družini in bližnjim prijateljem? Če bi te imel namen kmalu zapustiti tega ne bi naredil, saj obstaja velika možnost, da se prikupiš njegovim bližnjim.

- Je mož beseda. Zaveda se, da besede ne povedo dovolj, zato se trudi, da te nikoli ne bi pustil na cedilu. Če reče, da se bo kasneje oglasil pri tebi, je čez nekaj časa pred tvojimi vrati. Če obljubi, da te bo čez eno uro poklical, te pokliče. S tabo je iskren in ne igra igric, kar pomeni, da ga resno zanimaš.