Quantcast
Radio1_v_zivo


Deželak = Junak je zaključil turnejo z Goričkega v Piran!
Nagrajujemo | 29. 5. 2015 20:50
Deželakovo hrabro srce je z Rolljetom prevozilo Slovenijo
Ključne besede:     rolljet    najhitrejša    torba    v    mestu    #rolljet    fastest    bag    in    town    spinallis    rolka    s torbo    skiro    z
Deželaka smo pričakali na Tartinijevem trgu. Noro!

Klemen z Jesenic:
PRENESI DATOTEKO
Pripravljen ga je s kombijem odpeljati.
Dragica iz Prekmurja:
PRENESI DATOTEKO
Peljala se je mimo njega in verjame, da mu bo uspelo.
Davor iz Murske Sobote:
PRENESI DATOTEKO
Poziva domačine naj donirajo.

VIDEO - Povzetek prve etape

VIDEO - Povzetek druge etape

VIDEO - Povzetek tretje etape

VIDEO - Povzetek četrte etape

VIDEO - Nepozaben prihod v Piran

Spremljaj največjo avanturo te pomladi in se nam pridruži tudi ti.

Deželak – junak se je podal na dobrodelno pot z Goričkega v Piran. Ne z avtom, ne z avtobusom, ne z vlakom … na pot se je podal z urbano zverino, ki osvaja slovenske ulice. Mihova sopotnika na dobrodelni poti čez vso Slovenijo sta RollJet – najhitrejša torba v mestu in RollJet – najhitrejša torba v mestu in Pepsi.

Deželakovo popotovanje z Goričkega v Piran se je začelo v ponedeljek zjutraj v Šalovcih, prek Murske Sobote in Gornje Radgone do Maribora. Prvi dan je Miha na RollJetu prevozil kar 80 km, pridružili so se mu mnogi mimoidoči, marsikdo je v rolljet torbo stisnil še kak evro za otroke, ki še niso začutili morske soli na svoji koži. Miho so podprli tudi znani slovenci Alma Merklin, Nika Zorjan in Kliton Bozgo.  (VIDEO)

Drugi dan je Deželak = Junak nadaljeval od Maribora, mimo Slovenskih Konjic do Celja. Navdušeni poslušalci so mu ves čas stali ob strani in Miha je raznežen sprejel novico, da smo prvi avtobus otrok že napolnili. (VIDEO)

V sredo je Miha nadaljeval pot proti Domžalam. Z njim so Rolljet poganjali tudi Denis Avdić, Mama Manka, Boštjan Romih, Borut Andrejaš, Marko Baloh in drugi. Na svoji poti je imel tudi nekaj postankov, najprej na Vranskem, potem na Trojanah, kjer si je privoščil zasluženo kosilo, pot pa je zaključil v Domžalah. (VIDEO)

V četrtek zjutraj je Miha štartal iz Domžal, cilj pa je bil osvojiti Postojno. Vmes je imel nekaj krajših postankov, daljšega pa v Logatcu, kjer je kosil. Na poti do njegovega cilja so mu moralno podporo nudili številni znani Slovenci, obiskal je celo ljubljanskega župana Zorana Jankoviča. Nazadnje pa mu prišli družbo delat sodelavki Ivjana Banić in Jana Morelj. (VIDEO)

Miha je v petek zvečer prišel na cilj v Piran! Pričakali so ga družina, sodelavci in prijatelji. Pomagali smo mu vsi in skupaj naredili nekaj dobrega za otroke! (VIDEO)

Doslej smo skupaj zbrali že 42.495,16 €! #respect

Pošlji SMS: POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 in prispevaj 1 ali 5 eur za počitnice na morju za tiste otroke, ki bodo sicer ostali doma. (SMS zapiši brez presledka)

                      

RollJet je urbana zverina, ki vedno zmaga
V mestu z RollJet-om vedno zmagaš. Na poti skozi mesto se izogneš mestni gneči in se zabavaš, ko drugi stojijo v kolonah, čakajo na trolo, ali pešačijo. V torbo, ki je varno in udobno pritrjena na tvoj RollJet, spraviš vse, kar potrebuješ. V nakupovalnem središču ali v šoli se RollJet v hipu spremeni v torbo na kolesih. Na površinah, ki niso primerne za kolesca, RollJet zložiš povsem skupaj in ga s tem spremeniš v navaden nahrbtnik.

RollJet najdeš povsod tam, kjer si tudi ti:   

Leto 2015 je leto izzivov! Upaj si več, prestopi meje in doživi nekaj novega. Sprejmi Pepsi izzive na www.pepsichallenge.si, ki prinašajo hude nagrade. Mesečni izziv, kjer lahko plešeš, poješ ali lipsyncaš na novo uspešnico Nike Zorjan, Lajf je moj, je že v polnem teku in zmagovalcu prinaša iPhone 6! Sodeluj zdaj!

 

Pravila in pogoji uprabe storitve SMS donacija


Od Domžal do Postojne:

Deželaka in ekipo je sprejel tudi Zoki!

Od Celja do Domžal:

Deželaka so v Celju pričakali rokometaši RK Celje!

Od Maribora do Celja:

Na 2. etapi so Deželaka spremljali tudi naši voditelji.

Od Šalovcev do Maribora:

1. dan je Miha Deželak prevozil kar 92 kilometrov!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del