Quantcast
Radio1_v_zivo


Eurosong 2014
Ramšak & Roškar | 9. 5. 2014 12:53
Na Danskem ga spremlja Robert Roškar
Ključne besede:     Eurosong    evrovizija    tinakra    kovač    fotografije    evrovizijski    oder    robert    roškar
Tinkara Kovač na vaji na Danskem

"Tinkara ni šla nič žurat."
PRENESI DATOTEKO
Robert je prepričan, da Miša Molk ni "dovolila".
Na koga lahko računamo za točke?
PRENESI DATOTEKO
Letos ni Srbije, Bosne, niti Hrvaške ...
Kebab na Danskem je 8€, piva pa 10.
PRENESI DATOTEKO
Robert Roškar pravi, da ima Avstrija letos možnosti.
Tinkara nima treme!
PRENESI DATOTEKO
200 mio gledalcev je ne prestraši
Tinkara pripravlja fešto!
PRENESI DATOTEKO
Povabljeni bodo vsi, ki bi radi prišli.
Priprave so v polnem teku
PRENESI DATOTEKO
Tinkaro Kovač na Danskem spremlja Robert Roškar

Dočakali smo nastop Tinkare Kovač. V drugem predizboru je med petnajstimi nastopajočimi nastopila kot predzadnja in očitno dovolj ogrela milijonsko občinstvo po vsej Evropi. S skladbo Round And Round se je uspešno uvrstila v finalni večer. 

***

Finale bo v soboto, 10. maja, ob 21. uri na 1. programu TV Slovenija. Za Radio 1 ga bo, tako kot priprave in predizbor, spremljal Robert Roškar. Pot na Dansko mu je omogočil Dermaluxelash!

                 

Tinakara Kovač in njene spremljevalke bodo še lepše. Robert Rošakr jim je predal Dermaluxelash:

Kako do gostih in dolgih trepalnic?                                                             

Oči so ogledalo duše, zato jih ženske še kako rade poudarimo. Da bi bil naš pogled karseda prodoren in zapeljiv veliko pozornosti posvetimo predvsem trepalnicam, ki pa so brez maskare običajno zelo redke, svetle in šibke. Strokovnjaki so zato razvili inovativen izdelek, s katerim bodo naše trepalnice že po nekaj tednih uporabe opazno bolj dolge, goste in okrepljene.

                             

Da bo pogled še bolj zapeljiv

Dermaluxelash je namenjen tako kratkim kot krhkim in nežnim trepalnicam, nad njim pa bodo navdušene predvsem tiste ženske, ki so v upanju na osupljive rezultate preizkusile že marsikatero drago maskaro, učinka pa kljub pravilnemu nanosu, ni bilo. Z gostimi, dolgimi in naravno zavihanimi trepalnicami se namreč lahko pohvalijo zgolj redke srečnice medtem, ko se ostale predstavnice nežnejšega spola običajno zatečemo k namestitvi umetnih trepalnic ali k preizkušanju raznovrstnih kozmetičnih izdelkov, ki obljubljajo rezultate že ob prvem nanosu.

Spodbuja naravno rast

Izdelek Dermaluxelash vsebuje polipeptide, vitamine, vlažilne in druge sestavine, namenjene krepitvi trepalnic, izboljšanju njihove elastičnosti in zaščiti pred škodljivimi vplivi, ki nastanejo ob odstranjevanju ličil, namestitvi umetnih trepalnic ali ob uporabi različnih kozmetični preparatov. Dermaluxelash ob enem spodbuja tudi naravno rast trepalnic, ter ohranja njihov zdrav, sijoč in močan videz.

Daljše, gostejše in bolj črne!

Učinek izdelka Dermaluxelash je potrjen s strani oftalmološke študije, ki jo je vodil asist. mag.sc. Matej Beltram, dr.med., specialist oftalmolog, FEBO. V njej je sodelovalo 30 prostovoljk, v razponu od 18 do 53 let, ki so 3 mesece uporabljale omenjeni izdelek in se po 1., 2., 6., in 13. tednu uporabe udeležile kontrolnega očesnega pregleda. Izdelek so nanašale na zgornjo veko enkrat dnevno, zvečer ob enaki uri, nanos pa je potekal s priloženim aplikatorjem. Rezultati so pokazali, da izdelek Dermaluxelash vpliva na rast trepalnic, ki se je v preučevani skupini v povprečju povečala za 2,6 milimetra. Pri eni izmed prostovoljk so zabeležili maksimalno rast - po dveh tednih se je dolžina trepalnic povečala za 50-odstotkov in po 13. tednih kar za 100-odstotkov. Izdelek je prav tako vplival na samo barvo trepalnic, ki so se po šestem tednu uporabe opazno potemnile. Pri vseh prostovoljkah se je povečala tudi sama gostota trepalnic in pri 22 se je prav tako izboljšalo njihovo ukrivljanje.

Zadovoljne uporabnice

 Ena izmed prostovoljk je tako povedala: »Pred uporabo sem bila rahlo mešanih občutkov, sploh pri prvem nanosu, ker sem se spraševala, če Dermaluxelash res deluje. Po prvem tednu uporabe sem opazila, da so trepalnice bolj goste, po drugem tednu pa tudi že vidno daljše. Najbolj se opazi razlika pri nanosu maskare, vidiš dejansko, da so trepalnice res bistveno daljše, močnejše in gostejše.« Mnenja so bila zelo enotna; vse prostovoljke bi izdelek priporočale tudi drugim ženskam, najbolj pa jih je navdušila enostavna uporaba, izgled embalaže in seveda tudi sam rezultat.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del