Quantcast
Radio1_v_zivo


Večer za dame z Ameriškimi prevarami
Radio 1 zvečer | 13. 1. 2014 11:27
Z Radiem 1 na predpremiero enega najbolj pričakovanih filmov
Ključne besede:     cineplexx    ladies    night    american    huistle
Ameriške prevare

Predpremiera enega najbolj pričakovanih filmov tega leta se bo pričela po žensko. V kinematografih Cineplexx po Sloveniji v soboto, 18. januarja, pripravljajo nepozaben večer, namenjen predvsem ženskam. 

Vstopnice po ceni 5,90 evra so v predprodaji  od petka, 10. januarja, na vseh blagajnah kinematografov Cineplexx po Sloveniji, na Radiu 1 pa jih dobiš zastonj. Pošlji SMS na 051 300 300 in bodi dosegljiva. Z malo sreče te fantastična predpremiera čaka že to soboto.

Ameriške prevare so zgodba o sijajnem prevarantu Irvingu Rosenfeldu (Christian Bale), ki je s prav tako pretkano in zapeljivo partnerico Sydney Prosser (Amy Adams) prisiljen sodelovati z divjim agentom FBI Richiejem DiMasom (Bradley Cooper). DiMaso ju potisne v svet vplivnežev in mafijcev Jerseyja, ki je hkrati nevaren in očarljiv. V zgodbo sta vpletena tudi Carmine Polito (Jeremy Renner), strasten, nepredvidljiv politik, ujet med prevarantoma in zveznimi agenti, in Irvingova neuravnovešena žena Rosalyn (Jennifer Lawrence), ki morda lahko z eno potezo povzroči, da se bo ves ta svet sesul. Film je režiral David O. Russell.