Radio1_v_zivo


KinG | 24. 12. 2013 13:01
Ivjanina kuhinja do nazga
Recept za vegi labode
Ključne besede:     kuhinja do nazga    ivjana    vodušel    nož
Ivjanin recept za sadni prigrizek

Praznično mizo si lahko polepšaš s simpatičnimi labodi, izdelanimi iz jabolk. Vse kar potrebuješ je nekaj jabolk, deska za rezanje in oster nož. Ivjana priproča nože CHROMA "Best in Test".

                                      

V času peke potic ti morda prav pride praktični nasvet (ne)priznane mojstrice ločevanja rumenjaka in beljaka.

***

Vsem naprednejšim pa Ivjana svetuje: pred začetkom kuhe preveri ostrino noža.

Potrebuješ:

  • desko za rezanje
  • paradižnik
  • nož

Postopek:

  • Na desko položi paradižnik.
  • Prereži ga z nožem.

Možni zapleti:

  • Zaradi prevelikega pritiska s TOPIM nožem se paradižnik lahko stlači.
  • Ker imaš tako top nož, ti zmanjka časa za dokončanje jedi.
  •  

    Ivjanina rešitev: kupi si nož CHROMA, ki je gladko zmagal v disciplinah ostrina, trajnost ostrine in občutljivost na rjo – »Best in Test« pri vodilnem skandinavskem testnem inštitutu. Dobiš ga tukaj!

                                    

     


Ivjanina kuhinja

Ivjanin recept za ločevanje jajčk

Noži

Kuhinja do nazga