Quantcast
Radio1_v_zivo


Božički v Portorožu
| 29. 8. 2013 12:05
Skočili bodo v morje
Ključne besede:     Mojmir Kovač    božički    Portorož
 Božiček v morju
Vsi smo lahko za en dan Božiček

Mojmir Kovač in njegovo športno, kulturno, izobraževalno društvo Jaz Sem Najboljši nam bodo po spustu princeske s piranskega zvonika ponovno pričarali prav poseben dogodek. To nedeljo bonamreč množica Božičkov skočila v morje. Kovač pa naj je podrobno odgovril na vprašanje zakaj ravno Božički ob koncu poletja:

"Zgodba je zelo enostavna! Končuje se poletje, končuje se brezskrbno poležavanje na plaži, spet se pričenja trdo delo. To isto velja tudi za božičke, ki se bodo počasi odpravili na sever, kjer bodo pričeli s trdim a prijetnim delom, zbiranja daril in sestavljanja paketov. Kot že najbrž veste so božički letošnje poletne počitnic preživeli v Portorožu. Da so se čim bolj zlili z okoljem so si slekli svoje prepoznavne rdeče obleke in uživali na plažah. Ampak dolžnost kliče! V nedeljo si bodo vsi božički spet oblekli svoje delavne obleke in se po deseti uri pričeli zbirati na ploščadi ob fontani v Portorožu. Točno okrog 12 ure pa bodo vsi skupaj še zadnjič skočili v morje in to v kar Koka Kola rdečih oblekah in s čepico na glavi."

Pridružite se lahko tudi vi, na voljo je 99 božičkovih uniform, vse so unisex, kar pomeni, da so primerne za oba spola, vse velikosti in vse starosti.