Quantcast
Radio1_v_zivo


DRAŽBA ZA KAJINO DVIGALO KONČANA
Denis Avdić Show | 6. 2. 2013 22:15
Podpisana dresa slovenske in bosanske reprezentance v roke Mirsada Kadića!
Ključne besede:     dražba    dres    avdić    NZS
Predaja dresov in čeka za Kajino dvigalo

13-letna Kaja: "Upam, da kmalu zberemo za dvigalo."
PRENESI DATOTEKO
Denis Avdić Show

Dobrodelna dražba Radia 1 in Nogometne zveze Slovenije je končana. Za podpisana dresa slovenske in bosanske nogometne reprezentance je največ - 1.000 evrov - ponudil Mirsad Kadić. Najboljšemu ponudniku sta Radio 1 in NZS dresa predala na sredini tekmi Slovenija:Bosna na stadionu Stožice, zbranim sredstvom za Kajo Grebenc z Iga pa je NZS primaknila še 1.000 evrov. 

Ker 13-letnici, priklenjeni na invalidski voziček, ne moremo izpolniti največje želje, da bi lahko hodila, ji pomagamo pri uresničevanju druge največje želje - da bi imela hišno dvigalo. Z njim bi lahko do svoje sobe v 1. nadstropju hiše prišla sama, kadarkoli.

Zgodba mamice samohranilke Matejke se je dotaknila mnogih poslušalk in poslušalcev, ki ste nas poklicali po ponedeljkovi objavi v etru Radia 1, ko ji je Denis Avdić plačal januarski obrok kredita. Mnogi ste nas poklicali z željo, da bi radi tudi sami pomagali.

Kajino mamo čaka dolga pot in veliko odrekanja, nakup in vgradnja hišnega dvigala jo bosta stala od 20.000 do 25.000 evrov, zato bo vsak prispevek več kot dobrodošel še naprej.

Račun za Kajo je odprt prek Društva distrofikov Slovenije.

Številka računa:  03134 - 1000000534,  sklic 238 - 059

Račun je odprt pri SKB banki.

Naslov: Društvo distrofikov Slovenije, p.p. 2618, Linhartova 1/III, 1001 Ljubljana.

Namen: Dvigalo za Kajo Grebenc.

 Pomagajmo Kaji izpolniti drugo največjo željo!