Quantcast
Radio1_v_zivo


Denis Avdić plačal vaše kredite!
Nagrajujemo | 24. 9. 2012 10:15
September smo olajšali 14 družinam!
Ključne besede:     kredit    denis avdić    radio 1    raiffeisen
Denis Avdić je obrok kredita plačal tudi Dejanu iz Tržiča

Denis Avdić je v mesecu septembru zbiral vaše zgodbe in plačeval obroke kreditov tistim poslušalcem, ki so nas s svojo zgodbo najbolj prepričali, da so pomoči res potrebni. Prejeli smo ogromno število zgodb in marsikateremu ste pomagali tudi ostali poslušalci, ki ste nas ponovn navdušili s pripravljenostjo pomagati tistim, ki to zares potrebujejo.

V mesecu septembru smo skupaj z Raiffesen banko poskrbeli za plačilo obroka kredita kar 14 družinam!

 

 

                             

 

Denis je že izbral prvi par, ki se mu vsaj en mesec ne bo treba obremenjevati z obrokom kredita. Prepričala ga je zgodba Kristine Urbančič in Sama Viranta iz Ribnice. Novembra pričakujeta deklico, Kristina je že tri leta brez dela, Samo pa kljub 12-urnem delovniku ne zmore vseh obveznosti. 

Denis razveseli 1. nagrajenko Kristino iz Ribnice

V petek zjutraj je Denisov klic razveselil poslušalca Roberta Peternelja iz Kranja. Denis mu bo poravnal obrok kredita v višini 503 evre. 

Denis je izbral že tretjega, ki mu bo olajšal odplačilo kredita. Obrok kredita bo poravnal Marjani iz Trbovelj. Njena zgodba in zgodba njene 16-letne hčere Anje vas je še posebej ganila. Mnogi ste se po objavi obrnili na naše uredništvo z željo, da bi ji pomagali tudi sami, zato smo za Anjo skupaj z Raiffeisen banko odprli poseben varčevalni račun za vaše donacije: IBAN: SI56242011006139946  
SWIFT: KREKSI22

Četrti, ki mu bo Denis plačal obrok kredita je Erik z Vogrskega. Njegova zgodba je polna nesrečnih dogodkov, a vseeno ostaja optimist.  

Denis je izbral petega poslušalca oziroma poslušalko, ki ne zmore bremena kredita. Mateja Goljevšček ima za seboj žalostno zgodbo in pretresljiv razlog za najem kredita.

Nika in David Zalokar si pravtako lahko oddahneta. Za obrok kredita bo poskrbel Denis.

Dejan je oče treh otrok, ki se je znašel v hudi stiski. Denis mu bo pomagal.

 

Pravila za sodelovanje

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del