Quantcast
Radio1_v_zivo


Varstvo za otroke na dan stavke
Matjaž Lovše | 12. 4. 2012 14:30
Brezplačno varstvo za vaše otroke
Ključne besede:     varstvo    stavka    radio 1    vrtci    šole
Varstvo za otroke

V sredo 18. aprila se nam obeta velika stavka. Zaprti bodo tudi vrtci in šole in veliko staršev se je znašlo v težki situaciji. Kam z otroki na dan stavke smo se spraševali tudi na Radiu 1 in našli kar nekaj takih, ki nudijo brezplačno varstvo za otroke na dan stavke.

Če tudi vi organizirate ali veste za kakšno brezplačno varstvo v vaši bližini, pa nam pišite na spletka@radio1.si.

- Blejska Dobrava:
Javila se nam je tudi poslušalka Jasmina iz Blejske Dobrave, ki nudi varstvo za otroke. Pokličite jo na telefonsko številko 031/563-841.

- Brežice:
V Mladinskem centru Brežice na dan stavke nudijo brezplačno varstvo vaših otrok. Varstvo bo potekalo od 8:00 do najkasneje 15:00 v igralnici MC Brežice. Sprejemajo otroke od 4. leta starosti naprej. Zaradi omejenega števila mest so obvezne prijave na otroski.mcbrezice@gmail.com ali 05 90 83 794 (Julita).

- Cerknica:
Rdeči križ Cerknica organizira na ta dan dan odprtih vrat. Pripravljajo več različnih delavnic za predšolske otroke in šolske otroke prve triade. Varstvo bo organizirano med 8. in 13. uro, svojega otroka lahko prijavite na telefonsko številko 01/7050-510.

V Begunjah pri Cerknici je organizirano varstvo predšolskih otrok, več informacij dobite na telefonski številki 031 363 749.

- Dolsko:
Gospa Vlasta Klander ponuja varstvo otrok. Zainteresirani starši jo lahko pokličete na telefon 041/832-403.

- Kranj:
KS Zlato Polje v sredo pripravlja brezplačno varstvo za otroke od 4. do 10. leta starosti, ki obiskujejo OŠ Franceta Prešerna v Kranju. Otroke lahko prijavite na telefonsko številko 041/232-182 (ga. Mateja S. Kolar).

Klub študentov Kranj v sodelovanju z Zavodom Artutrip organizira varstvo za otroke stare od 4 do 10 let. Varstvo bo organizirano od 7. do 17. ure. Doplačati je potrebno le za obroke (8€). Prijave zbirajo na info@ksk.si oz. 040 860 167 (Jasna).

-Litija:
Na območju Litije sestri Maruša in Dunja nudita brezplačno varstvo za otroke. Kontaktirate ju lahko na telefonski številki 040/516-899 (Maruša) in 051/332-547 (Dunja).

- Maribor:
V Domu pod Gorco organizirajo varstvo za otroke, ki bo pravzaprav veliko medgeneracijsko druženje. Druženje bo trajalo od 7. do 15. ure. Pripravili so različne delavnice, poskrbeli bodo tudi za malico.

- Sežana:
Športno društvo poSKOKec in Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana na dan stavke organizirata celodnevno brezplačno varstvo za otroke rojene do leta 2008. Za otroke bosta zagotovljena dopoldanska malica in kosilo, za športne ter ustvarjalne delavnice pa bodo poskrbeli učitelji in animatorji Športnega društva poSKOKec. Vašega otroka lahko prijavite tukaj.

- Ljubljana:
Hiša mavričnih otrok na Rudniku nudi brezplačno varstvo otrok na dan stavke, doplačilo je potrebno le za malico. Mesto za vašega otroka lahko rezervirate na telefonski številki 040/417-059 (Daša Rožman).

Vrtec Lunca v Ljubljani ima še nekaj prostih mest za varstvo otrok na dan stavke. Mesto za vašega otroka lahko rezervirate preko elektronskega naslova info@ljubljanski-vrtci.net.

Žurnal skupaj z G-rego organizira brezplačno varstvo za osnovnošolske otroke. Za varstvo bo poskrbljeno med 7. in 16. uro. Vašega otroka pa lahko prijavite tukaj.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del