Radio1_v_zivo


Lectovo srce je posel tedna!
Nagrajujemo | 11. 10. 2011 10:00
Biznis inšpektor Radia 1 je razglasil prvi posel tedna
Ključne besede:     Posel tedna    biznis inšpektor    lectar    lectovo srce
Lectarski muzej in delavnica

Kot prvi posel tedna je Biznis inšpektor obiskal Lectarijo v Radovljici. Lectarsko delavnico in muzej, kjer si lahko tudi sami izdelate Lectovo srce. Obiskali smo gospoda Andrejaša, lastnika delavnice in muzeja, v hiši pa ima tudi gostilno z domačimi slovenskimi jedmi. Najdete ga v starem menstnem jedru v Radovljici na Linharotvem trgu.  Pogoji sodelovanja [PDF]

Recesija še vedno traja, zato bomo skupaj pomagali in naredili nekaj dobrega za podjetnike, za razvoj podjetništva in za blaginjo v Sloveniji. Prihajaaaaa Biznis inšpektor in POSEL TEDNA.

Za POSEL TEDNA lahko predlagate svojega soseda, ženo, taščo, konec koncev tudi sebe. Iščemo predvsem izvirne podjetniške ideje, ki jim bomo potem pripravili edinstven oglas. Samo napišite nam, koga prijavljate za POSEL TEDNA in zakaj. Pišite nam na posel@radio1.si.

Morda bo biznis inšpektor obiskal prav vaš najljubši posel. Pa ne pozabite pripisat tudi svojih podatkov, v sodelovanju s Si.mobilom bomo namreč vsak teden nekomu med vami podarili Samsung Galaxy Tab.

Mavi kopalnici sta končani!
Denis Avdić je obiskal obe družini in celo polagal ploščice!
66 dni poletja na Radiu 1: Danes ob 11. uri smo v kraju Kobarid izmerili 25 °C
Napovej temperaturo in osvoji osvežilni poletni paket!
Martinovali smo pri Frelihih
Martinovanje ekipe Radia 1 v družbi poslušalcev
Jeklenka presenečenja je bila v Trbovljah!
Podelili smo 11.000 evrov!