Quantcast
Radio1_v_zivo


Podelila je še zadnjega!
Nagrajujemo | 15. 9. 2011 16:20
Ivjana je dva tedna podarjala Samsung Galaxy Tab 10.1
Ključne besede:     Ivjana    Samsung Galaxy Tab
Ivjanina deveta izzivalka je bila Urška Becele iz Črmošnjic

Od ponedeljka dalje, vam Ivjana vsak dan lahko podari tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 10.1. Kako do nagrade? Nič lažjega. Prijavite se z SMS sporočilom, v katerega napišete ime, priimek in svoj naslov, na številko 051 300 300. Vsak dan bomo izbrali nekoga, ki se bo z Ivjano pomeril v igri Križci in krožci. Če vas izberemo, se bo ekipa Radia 1 oglasila pri vas doma, v službi ali v bližnjem lokalu, da se boste z Ivjano pomerili na domačem terenu. Odigrali boste tri igre in če zmagate večkrat kot Ivjana, je Samsung Galaxy Tab vaš.

Prva izžerebanka in Ivjanina izzivalka je bila Nina Lindner iz Kamnika. Ivjano je premagala s 3:0 in si prislužila Samsung Galaxy Tab 10.1.
Drugi izžerebanec in Ivjanin izzivalec je bil Zoran Zelič iz Cerknice. Tudi on je Ivjano premagal s 3:0 in si prislužil Samsung Galaxy Tab 10.1.
Tretji izžerebanec in Ivjanin izzivalec je bil Jan Popovič iz Sežane. Tokrat je bila boljša Ivjana, ki je zmagala z 2:1.
Četrti izžerebanec in Ivjanin izzivalec je bil Matjaž Južnič iz Ilirske Bistrice. Uspešno je ugnal Ivjano s 3:0 in sinu priigral Samsung Galaxy Tab 10.1.
Peti izžerebanec in Ivjanin izzivalec je bil Borut Rutar iz Kopra. Tudi njemu je uspelo premagati Ivjano z reyultatom 2:1 in nagrado Samsung Galaxy Tab 10.1 je podaril svojemu očetu.
Šesti izžerebanec in Ivjanin izzivalec je bil Aleš Urnaut iz Josipdola (Muta). Ivjana ga je ugnala z rezultatom 2:1.
Sedmi izžerebanka in Ivjanina izzivalka je bila Anja Šilc iz Ribnice. Uspešno je ugnala Ivjano in se veselila novega Samsung Galaxy Taba 10.1.
Osmi izžerebanec in Ivjanin izzivalec je bil Denis Debelak iz Velenja. Uspešno je nadigral Ivjano in si prislužil Samsung Galaxy Tab 10.1.
Deveta izžerebanka in Ivjanina Izzivalka je bila Urška Becele iz Črmošnjic. Uspešno je premagala Ivjano z rezultatom 2:1 in si prislužila nov Samsung Galaxy Tab 10.1.

Pravila nagradne igre.

Krizci in krožci 8

Ivjanin osmi izzivalec je bil Denis Debelak iz Velenja

Križci in krožci 7

Ivjanina sedma izzivalka je bila Anja Šilc iz Ribnice

Križci in krožci 6

Ivjanin šesti izzivalec je bil Aleš Urnaut iz Josipdola

Križci in krožci z Ivjano 5

Ivjanin peti izzivalec je bil Borut Rutar iz Kopra

Križci in krožci z Ivjano

Ivjanin četrti izzivalec je bil Matjaž Južnič iz Ilirske Bistrice

Zoran Zelič iz Cerknice

Ivjanin drugi izzivalec je bil Zoran Zelič iz Cerknice

Nina Lindner iz Kamnika

Ivjana je podelila prvi Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab

Ivjana vam podari Samsung Galaxy Tab 10.1

Križci in krožci z Ivjano

Ivjanin tretji izzivalec Jan Popovič iz Sežane