Quantcast
Radio1_v_zivo


Na IZI zaspančkal s kravico
Nagrajujemo | 29. 8. 2011 7:02
Izigrafija na Radiu 1: mobilni telefon za najbolj počitniško fotografijo!
Ključne besede:     nagradna igra    fotografija    Samsung    HTC    telefon    počitnice    poletje    izi
Žreb je določil, da bo nova lastnica telefona HTC Desire Jasmina Planinc iz Vranskega
PRENESI DATOTEKO
Izigrafija
Zmagovalec osmega tedna, Bogdan Bavdaž iz Kanala ob Soči
PRENESI DATOTEKO
Izigrafija
Zmagovalec sedmega tedna, Ivo Koblar iz Idrije
PRENESI DATOTEKO
Izigrafija
Zmagovalec šestega tedna, Borut Šorli iz Žirov
PRENESI DATOTEKO
Izigrafija
Zmagovalec petega tedna, Filip Jurkošek iz Celja
PRENESI DATOTEKO
Izigrafija
Žreb je določil, da bo novi lastnik telefona HTC Desire HD Semir Dautović iz Kranja
PRENESI DATOTEKO
Izigrafija
Zmagovalka četrtega tedna, Martina Senčar iz Hrastnika
PRENESI DATOTEKO
Izigrafija
Zmagovalec tretjega tedna, Božidar Vitežnik iz Podnanosa
PRENESI DATOTEKO
Izigrafija
Zmagovalka drugega tedna, Sonja Paternoster iz Litije
PRENESI DATOTEKO
Izigrafija
Zmagovalec prvega tedna, Matjaž Kumer iz Mirne Peči
PRENESI DATOTEKO
Izigrafija

Izigrafija na Radiu 1 je zaključena! Fotonatečaj, v katerem ste lahko prejeli mobilni telefon Samsung C3300 Champ ali HTC Desire HD in za ugodnejše gostovanje na Hrvaškem, ter 32% cenejše klice iz Slovenije v vse države sveta, še izi brez meja paket , je doživel velik odziv.

KLIK za fotogalerijo!

PRVI NAGRAJENEC- Prvo najbolj počitniško "IZI" fotografijo nam je poslal Matjaž Kumer iz Mirne peči (KLIK za sliko), ki je sliko pospremil s kratkim komentarjem: "Najboljši počitek, carsko!" Matjaž prejme Samsung C3300 Champ in izi paket brez meja. Čestitamo!
DRUGA NAGRAJENKA- Drugo najbolj počitniško "IZI" fotografijo nam je poslala Sonja iz Litije, ki se je "na izi" s kolegi sproščala na študentskem vojaškem taboru (KLIK za sliko). Sonja prejme Samsung C3300 Champ in izi paket brez meja. Čestitamo!
TRETJI NAGRAJENEC- Tretja zmagovalna počitniška IZI fotografija je fotografija delavskih počitnic, ki nam jo je poslal Božidar Vitežnik iz Podnanosa (KLIK za sliko). Božidar prejme Samsung C3300 Champ in izi paket brez meja. Čestitamo!
ČETRTA NAGRAJENKA- Četrta zmagovalna počitniška IZI fotografija je fotografija pomivalcev oken na kratki viseči pavzi, ki nam jo je poslala Martina Senčar iz Hrastnika (KLIK za sliko). Martina (ki se jo, mimogrede, na sliki vidi v odsevu za srednjim pomivalcem) prejme Samsung C3300 Champ in izi paket brez meja. Čestitamo!
PETI NAGRAJENEC- Izmed vseh fotografij, poslanih v prvih štirih tednih fotonatečaja, smo izžrebali fotografijo uživanja na vodi Semirja Dautovića (KLIK za sliko). Semir prejme mobilni telefon HTC Desire HD in izi brez meja paket. Čestitamo!
ŠESTI NAGRAJENEC- Peti telefon Samsung C3300 Champ in izi paket brez meja prejme Filip Jurkošek iz Celja, ki je k svoji počitniški fotografiji dopisal le: "Midva tudi na izi ..." (KLIK za sliko) Čestitamo!
SEDMI NAGRAJENEC- Zmagovalna fotografija šestega tedna Izigrafije je fotografija Boruta Šorlija iz Žirov z naslovom "Viteza na izi ..." (KLIK za sliko). Borut prejme telefon Samsung C3300 Champ in izi paket brez meja! Čestitamo!
OSMI NAGRAJENEC- Zmagovalna fotografija sedmega tedna Izigrafije je fotografija Iva Koblarja iz Idrije z naslovom "Popolnoma na IZI kamping pred Piranom" (KLIK za sliko).Ivo prejme telefon Samsung C3300 Champ in izi paket brez meja! Čestitamo!
DEVETI NAGRAJENEC- Zmagovalna fotografija osmega tedna Izigrafije je fotografija Bogdana Bavdaža iz Kanala ob Soči z naslovom "Na planini zaspal s kravo ... pravo kravo" (KLIK za sliko). Bogdan prejme telefon Samsung C3300 Champ in IZI paket brez meja. Čestitke!
DESETA NAGRAJENKA - Izmed vseh fotografij, poslanih v osmih tednih fotonatečaja, smo izžrebali fotografijo z naslovom "Topel poletni večer ob morju in ohladitev z mojitom" (KLIK za sliko) Jasmine Planinc. Prejela bo mobilni telefon HTC Desire HD in izi brez meja paket. Čestitamo!

Pravila nagradne igre

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del