Zapri
  Oglasno sporočilo
Radio1_v_zivo


RIBNICA - KOČEVJE
DOLENJSKA IN BELA KRAJINA
VRHNIKA - BREZOVICA
GORENJSKA
LJUBLJANA
CELJE
MARIBOR
OBALNO-KRAŠKA REGIJA
NOVA GORICA
RIBNICA - KOČEVJE
POSAVJE
LITIJA
VELENJE
POMURJE
PTUJ
ZADNJE NOVICE
Gasilci v Dolenjih Lazih
Triatlon Kočevje
Zgodovinski uspeh
Pragozd Krokar in Snežnik
V Sodražici kuhali vampe
Potniški vlak in nova delovna mesta
Pri Svetem Gregorju
Začetek sezone tekov
Pričakovana zmaga
20. blagoslov motoristov in motorje..
Dve hudo kulturni
Na Kočevskem
12345678910...
Čas volitev
Datum:4.10.2010 7:08:51
RŠK bo dobil novo vodstvo

Čas volitev
Udeleženci sestanka v prostorih RŠK-ja

V petek je v prostorih Ribniškega študentskega kluba potekal sestanek, kjer so študentje razglabljali o novih projektih in starih, ki jih želijo ponoviti. Pod vodstvom Katarine Podobnikar je Ribniški študentski klub odlično izpeljal koncert alternativne glasbe, sodeloval na Grajskih večerih in Ribniškem sejmu, korenito obnovil klubske prostore in še mnogo drugega.

Po dveh letih vodenja  bo Katarina Podobnikar prepustila vodstvo nekomu drugemu. Kandidature za člane organov kluba lahko pošljete ali prinesete v klub na Knafljev trg 2 do petka, 8. oktobra.

Pred časom je bilo v Ribniški študentski klub včlanjenih preko 200 članov, sedaj dosegajo minimum 15 odstotkov, kar je 137 članov. Tudi letos bodo vsem članom namenjene raznovrstne subvencije, ki bodo lajšale pot do zabave, sprostitve, novih znanj in veščin ter prihranile marsikateri korak v prestolnici, saj subvencionirajo tudi mesečno Urbano karto. Včlanjeni v oktobru prejmete kupon, s katerim boste oproščeni članarine v ribniški knjižnici.

Vsi, ki želite postati član Ribniškega študentskega kluba prinesite v klubske prostore potrdilo o vpisu za študijsko leto 2010/2011. Uradne ure bodo tudi letos potekale vsak petek od 20. do 22. ure.

Vabljeni ste, da prinesete nove ideje, uresničite zamisli in pridobite marsikatero bogato izkušnjo.

Podrobnosti lahko preberete na spletni strani kluba: http://www.rsk-klub.si/


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger