Radio1_v_zivo


DOLENJSKA IN BELA KRAJINA
VRHNIKA - BREZOVICA
GORENJSKA
LJUBLJANA
CELJE
MARIBOR
OBALNO-KRAŠKA REGIJA
NOVA GORICA
RIBNICA - KOČEVJE
POSAVJE
LITIJA
VELENJE
POMURJE
PTUJ
ZADNJE NOVICE
Kofola lani za dva odstotka okrepil..
49. Teden slovenske drame
Ptujski Zavod za turizem zapušča di..
Pomurske ceste terjale krvni davek
Obnova Muzejskega trga je končana
Naj Mura teče brez ovir
Dobrodelni koncert v Vojniku
Dravsko polje
V Mariboru snujejo tehnološki inova..
Menijo, da jim pripada odškodnina
V Kranju od sobote polovična zapora..
Zdravnikom je prekipelo
12345678910...
Tattoo artisti ponovno v Mariboru
Datum:5.10.2016 11:27:41
9. mednarodna tattoo konvencija

 Mednarodna tattoo konvencija je prireditev, na kateri tetoverji iz različnih držav predstavijo svojo delo.
Mednarodna tattoo konvencija je prireditev, na kateri tetoverji iz različnih držav predstavijo svojo delo.

Med 7. in 9. oktobrom se bo v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja v Mariboru odvijala 9. mednarodna tattoo konvencija.

Mednarodna tattoo konvencija je prireditev, na kateri tetoverji iz različnih držav predstavijo svojo delo. Pet konvencij se je odvilo v Ljubljani, eno je gostilo Krško, prihodnji vikend pa se bo na tattoo zemljevid že tretjič vpisal tudi Maribor. Maribor ima tako ponovno priložnost, da z odmevno prireditvijo popestri jesenske dneve in začetek študijskega leta. V mestu pričakujejo večje število obiskovalcev iz tujine, predvsem iz sosednje Avstrije, kar pomeni tudi večje število nočitev in drugih spremljevalnih, predvsem gostinskih storitev.

Že deveto zaporedno slovensko druženje ljubiteljev tatujev obeta najštevilčnejši dogodek te vrste doslej, z rekordno udeležbo tako domačih kot tujih tetoverjev. Na konvencijo je prijavljenih več kot 80 tattoo artistov iz 11 držav - Slovenije, Hrvaške, Italije, Srbije, Bosne in Hercegovine, Avstrije, Francije, Nemčije, Norveške, Danske in Nove Zelandije.

Pripravljajo tudi bogat spremljevalni program. Vsekakor bo paša za oči tekmovanje za miss pin-up, Wild West line dance (country ples v vrstah) in nastop kulturno plesnega društva Mana Tahiti Slovenija, ustanovljenega z namenom širjenja tahitijskega tradicionalnega plesa Ori Tahiti ter drugih aspektov tahitijske in širše polinezijske kulture.


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila