Quantcast
Radio1_v_zivo


Datum: 29. 3. 2013 8:00
Urh dobi furbya
Nepopisno otroško veselje
Urh dobil furbya
Maja bi imela Janino Štefko!
PRENESI DATOTEKO
Prikupni Furby za Majo
Grozno! Janina Štefka ni jedla že tri dni!
PRENESI DATOTEKO
Denis Avdič Show
Prisluhnite kako se razume jutranja ekipa s svojima novima članoma
PRENESI DATOTEKO
Denis Avdić Show

Podelili smo še zadnjega in to z največjim veseljem, saj je ta odšel v res dobre roke. Nanj bo pazil, ga hranil in negoval mladi Urh. Urh ga sicer ne mora videti, a to ni oviralo njegovega veselja. Sreča na njegovem obrazu je bila res nepopisna. 

Zadnji furby pa je odšel v objem mladega Urha, ki ga zaradi slabovidnosti sicer ne bo mogel videti, a ga je Urh sprejel še z večjim veseljem. 

Priljubljena igrača iz devetdesetih se vrača! Novi Furbiji so še bolj pametni, še bolj gibčni in še bolj družabni. Plešejo, pojejo, se družijo, učijo se angleškega jezika, dokler jim ne uspe, pa nas zabavajo v furbščini.


Furbya sta tudi "nova" kadrovska okrepitev jutranje ekipe. Denis je po enega podaril Jani in Mihi. Simpatični team je z vami vsako jutro do konca meseca. Svojega Furby-ja pa lahko dobite tudi vi. Enemu smo že "podarili" nov topel dom, kjer bo imel vedno prijetno družbo!

Enega smo podarili tudi prikupnim prevajalkam. Se nam obeta nov slovar? 

Rdeči Furby je odšel k simpatični babici Miri v Škofjo Loko. Nadomestil pa bo cel kup malih živali. 


Furby bo očaral tudi vas!

To je ljubki plišasti prijatelj, ki se uči, odziva in spreminja osebnost, ko se igrate z njim. Furbyja lahko žgečkate, se pogovarjate z njim in mu igrate glasbo. Če ga boste objemali, božali in z njim lepo ravnali, bo pravi srček. Če pa ga boste cukali, tresli in obračali na glavo, zna postati pravi hudiček.

Z animiranimi očkami in smešnimi, jezikavimi ali prijaznimi glasovi zna sam povedati, kako se počuti.

                                             

Furby govori furbsko, med igro pa se bo naučil tudi nekaj angleščine. Naš Furby pa pleše celo na uspešnico iz Zjutranje kronike - Čičihilda.

Za še več zabave s Furbyjem, si na svoj iPad®, iPod® Touch ali iPhone® prenesite brezplačno Furby aplikacijo, ki vas čaka v App Store-ju. 

 

NAJBOLJ GLEDANE VSEBINE
Popularno v zadnjem tednu:
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del