Quantcast
Radio1_v_zivo


"Črni vesoljec" si želi amputirati nogo in prepoloviti penis, da bi bil podoben nezemljanu!
OMG/WTF | 8. 8. 2022 19:47
Zaradi svojega videza ne dobi službe, vendar ga to ne ustavi!
Ključne besede:     nezemlja    vesoljec    transformacija    amputacija    Anthony Loffredo
Foto: Instagram (zajem zaslona)

Anthony Loffredo je svojo srečo našel v transformaciji svojega telesa, da bi izgledal čim bolj podoben nezemljanu. Od svojega 27. leta starosti je opravil že kar nekaj tetoviranj in kozmetičnih posegov, vendar ni videti, da bi z njimi kaj kmalu končal.

Amputiral si je dva prsta, odrezal zgornjo ustnico, nos in ušesa, preklal si je jezik, njegovo telo pa je skoraj popolnoma prekrito s črnilom (vključno z očesnimi zrkli). Poleg tega ima pod kožo vstavljene številne vsadke, ki deformirajo njegovo strukturo obraza. V podcastu Club 113 je Anthony razkril, da je njegova transformacija šele 44 odstotna. Naslednja modifikacija bo na obrazu. Resno razmišlja tudi o delni amputaciji noge.

“Odločitev je zares težka, saj imam zdravo nogo. Amputacija je res velik korak,” razlaga Loffredo. Pojasnil je, da bi poseg opravil le na eni nogi in sicer od kolena navzdol. V eni izmed njegovih objav na Instagramu celo namiguje o prepolovitvi penisa.


Pri svojih štiriindvajsetih letih je Anthony opazil, da svojega življenja ne živi tako kot bi si ga želel. Zato je zapustil Francijo in se preselil v Avstralijo, kjer je začel razmišljati o tem, da bi postal popolnoma drugačen. Vedno se je rad postavil v čevlje strašnih filmskih likov, sploh takrat, ko se je ponoči sam sprehajal po temni ulici. Pravi, da zelo rad raziskuje kontrast med svojo osebnostjo in likom, ki ga predstavlja.


Čeprav 33-letnik v transformaciji svojega telesa neizmerno uživa, se v vsakdanjem življenju srečuje s številnimi kritikami in nenehnim obsojanjem. Veliko težavo mu predstavljata iskanje zaposlitve in odzivi svojih bližnjih ter ljudi na ulici.

“Vsak dan se srečujem z ljudmi, ki ne razumejo. Težko je razumeti nekoga, če se z njim sploh ne pogovarjaš. Nihče me ne vpraša zakaj to počnem, kako razmišljam. Vsi me samo obsojajo. Nekateri celo kričijo, ko me zagledajo. Zato se ponoči raje odpravim na drugo stran ulice, ko nekoga srečam,” pravi Francoz.

Njegovo transformacijo beleži na Instagramovem profilu pod uporabniškim imenom @the_black_alien_project.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del