Quantcast
Radio1_v_zivo


Za varen in zdrav način poti v šolo so najboljša izbira šolske torbe na kolesih RollJet
Oglas | 13. 8. 2022 8:08
Če ste zadnje čase kdaj dvigovali šolske torbe, potem ste že ugotovili, da so te izjemno težke
Ključne besede:     rolljet    šolske    torbe
Za varen in zdrav način poti v šolo so najboljša izbira šolske torbe na kolesih RollJet

Če ste zadnje čase kdaj dvigovali šolske torbe, potem ste že ugotovili, da so te izjemno težke. In če pomislite, da jih naši šolarji nosijo vsak dan pet dni v tednu, 20 dni v mesecu in približno 200 dni v letu, potem si lahko predstavljate, kakšne obremenitve so to za njihovo hrbtenico.

 

Zato ni nič presenetljivega, da so šolske torbe na kolesih vse bolj priljubljene, saj želijo straši svojim otrokom vsaj nekoliko olajšati vsakodnevno nošenje šolskih torb. Ena izmed njih je tudi RollJet – šolska torba na kolesih, ki predstavlja varen in zdrav način poti v šolo.

 

RollJet je slovenski izum z garancijo

 

Šolska torba in skiro v enem je izum slovenskega podjetja Ham d.o.o., ki je razvilo tudi pisarniški stol SpinaliS. To je dovolj zgovoren podatek o njegovi kvaliteti predvsem pa zavezi proizvajalca, da gre za torbo s posebno zasnovo, ki ne pušča nobenih negativnih posledic na hrbtenico šolarja.

 

Čeprav so nekateri mnenja, da so električni skiroji prihodnost, pa pri RollJetu verjamejo, da je nožni pogon še vedno najbolj varen za vašega šolarja. Torba, ki jo je mogoče pritrditi na skiro omogoča, da je hrbtenica popolnoma razbremenjena, pot v šolo pa je veliko bolj prijetnejša.

 

Šolske torbe RollJet so izjemno praktične in enostavne za uporabo

 

Pri izbiri šolskih torb je še kako pomemben njihov praktičen vidik. Šolske torbe na kolesih, ki jih je zasnovalo podjetje HAM d.o.o, pa imajo to dodatno prednost, da jih šolarji lahko nosijo na hrbtu, vlečejo za seboj ali pa se z njimi enostavno kar peljejo.

 

Na tem mestu je potrebno podariti, da sta torba in skiro izjemno lahka, zato ni nobenih težav z njenim prenašanjem v šoli. Prav tako pa se šolarjem ni potrebno spopadati s težavo, kam pospraviti skiro, saj se torba enostavno zloži in je hitro pripravljena za prenašanje po stopnicah ali pa vlečenja za seboj.

 

Šolske torbe, ki so vsestransko uporabne

 

Ko se starši odločajo za nakup šolske torbe, imajo pogosto v mislih, da ni uporabna zgolj za prenašanje učbenikov in zvezkov, ampak tudi še za kaj drugega. Ker je šolska torba RollJet pritrjena na skiro, jo lahko brez težav uporabite tudi za obšolske aktivnosti, zabavo ali pa za nakupovanje.

 

Brez težav pa jo lahko vzamete s seboj tudi na počitnice, saj je idealna za brezskrbno pohajkovanje po večjih mestih ali pa za na plažo. Vanjo lahko pospravite brisačo, kopalke, družabne igre in nepozaben dan ob morju je zagotovljen.

 

Ljubezen do vožnje v šolo se začne s kakovostnim skirojem

 

Zaradi vseh nevarnosti v prometu je samostojna pot v šolo velik korak za vsakega šolarja, za starše pa pravi preizkus. S šolsko torbo na kolesih RollJet pa bo vaš strah hitro izzvenel šolarji pa se z največjim veseljem odpravijo v šolo.

 

K temu pripomore kakovosten skiro, ki je zaradi treh koles izjemno stabilen, različne velikosti skirojev pa poskrbijo, da je manevriranje z njim enostavno in popolnoma varno. Za boljšo vidljivost šolarjev poskrbijo odsevni elementi, zato je pot v šolo z njimi vedno varna.

 

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del