Quantcast
Radio1_v_zivo


Deželakova ekipa se predstavi: Kdo je fantastičnih 9, ki je ob njem na terenu noč in dan?
V ŽIVO
DEŽELAK = JUNAK 2022 - KLIKNI ZA OGLED V ŽIVO
DEŽELAK = JUNAK | 11. 6. 2022 9:48
To je ekipa, ki je z njim na terenu noč in dan
Ključne besede:     Deželak Junak    2022    dobrodelnost    POMAGAM1    POMAGAM5    1919    otroci    počitnice    morje    Decathlon    AMZS    Zavarovalnica Triglav    ekipa    predstavitev    osebje    ozadje
Deželakova fantastična ekipa!

Deset dni veselja, žalosti, sreče, nasmehov, solza in nepozabnih trenutkov, ki jih ne pozabiš zlepa. Z Miho je bila noč in dan ekipa, ki je nanj pazila, ga motivirala in mu vlivala voljo, ko je bilo najtežje. Iz etape v etapo so stopili skupaj in šli naprej!

A terenska ekipa ni edina, ki je Deželaku stala ob strani, saj je bilo v ozadju celotne akcije še ogromno ljudi, ki jim lahko zaploskamo. Celotna ekipa je spremljali vsak njegov ''vrtljaj'' na kvadrociklu in poskrbela, da si izvedel vse, kar se je dogajalo celih deset dni na terenu.

Fotogalerija: Deželakova fantastična ekipa (9 slik)

Oglejte si galerijo slik
Nori, zabavni in predvsem z eno mislijo: Da čimveč otrok odpeljemo na morjeeee!


Deželakovih 9 se predstavi:MIHA DEŽELAK = JUNAK je glava družine in gonilna sila dobrodelne akcije, ki vsako leto s celo Slovenijo pritiska pedala za otroke v stiski, ki bi jim rad, skupaj z vami omogočil prelepe in nepozabne počitnice. Miho je eno samo veliko srce, dobrota in veselje. Ta akcija mu je pisana na kožo, saj rad pomaga in osrečuje vse, še posebej tiste, ki so pomoči potrebni. Že 8. leto je akciji predan s srcem in ta njegova dobrota je ''okužila'' tudi ostale, saj vsako leto h akciji pristopi več ljudi.
NINA IGRUTINOVIČ je srce ekipe. Energični rdečelaski ne zmanjka energije in vedno poskrbi, da vse poteka tako kot mora. Na Radiu 1 dela kot urednica programa, na terenu pa poskrbi za vse goste, organizacijo in seveda za člane ekipe, njihova prenočišča, hrano ... Je tudi koreografinja in glas, ki ga slišimo po zvočnikih na poti. 
DARJA ŠTRAV TISU je fotografinja z dušo in srcem. Vsako leto poskrbi za prelepe fotografije in ovekoveči še tako zabaven ali zanimiv trenutek, ki ogreje srce. Fotoaparat je vedno ob njej, je pa tudi ena izmed tistih, ki je nonstop na kolesu in ves čas goni ob Deželaku. Že od samega začetka akcije je del ekipe in vedno tam, ko je treba na fotografski objektiv ujeti smeh, solze, žalost, veselje oz. tiste dragocene trenutke, ki nam za vedno ostanejo v spominu. V objektiv je ujela tisto, kar je bistveno in s čimer se pokaže velika dobrosrčnost celotne ekipe.
MARKO VIDMAR ali kot ga kličemo sodelavci Mare, je snemalec in fotograf, ki mu ne zmanjka energije. Poskrbi, da so vsi trenutki na poti posneti, zmontirani in jih lahko potem gledaš na spletni strani Radia 1, Instagramu ali Facebooku. Na terenu je nepogrešljivi člen, ki je ves čas tudi na kolesu, kjer skozi celotno akcijo z Deželakom nabira kilometre. Na koncu je tudi tisti, ki ustvari končni video vseh desetih dni, da si ga lahko ogledate na spletu :)
UROŠ BITENC je skrbel je za socialna omrežja in poskrbel, da si bil cel dan na tekočem z novicami s terena. Zaradi njega si lahko spremljal ekipo na poti preko story-jev na Instagramu. Je pa tudi motivator akcije, ki rad poprime za mikrofon in poskrbi za pozitivno vzdušje. Tudi on je bil ves čas na kolesu ali v pomoč Deželaku na kvadrociklu - poskrbel je, da motivacija ni padla in je Deželaku pomagal v njegovih težkih trenutkih.
MITJA LOVREK fant, ki je izredno vsestranski in vedno tam, kjer je akcija. Je izredno odgovoren, zanesljiv in ustrežljiv. Ukvarja se z računalniki in na poskrbi, da tehnika na terenu dela kot ''šus''. Vseh 10 dni skrbi, da lahko Deželaka Junaka na poti spremljate v živo preko naše spletne strani. Je pa tudi DJ, ki poskrbi za glasbo in dvigne na noge ekipo, ko vidi, da jim primanjkuje moči. 
MARKO RANT je na radiu že kar nekaj let in skrbi predvsem za promocije, veliko pa je tudi na terenu. Je zabaven, nasmejan in umirjen. Z veseljem je del tako velike akcije in pomaga, da Deželak Junak zbere čimveč sredstev za otroke, ki bodo letos prvič videli morje. Je voznik AMZS-jevga spremljevalnega vozila, ki je vedno na čelu kolone.  Njegovo delo je sila odgovorno, saj mora poskrbeti za pravi tempo kolesarjev v ozadju, ohranjati razdaljo in poskrbeti za varnost na cesti. 
MATEJ LAKOTA je fant iz Ilirske Bistrice, ki sicer ni zaposlen na Radiu 1, a ko napoči čas akcije Deželak Junak, je on preprosto zraven in to že tretje leto zapored! Lani je med akcijo prvič postal tudi očka. Rad pomaga in mu je mar za druge, zato je v takšni veliki akciji še kako dobrodošel. Skupaj z ekipo poskrbi, da Mihi nič ne manjka in uredi zadeve tako, da vse poteka kot po maslu.
SREČKO DEŽELAK se je prvič z Miho spoznal leta 2019, ko mu je Gargamel zadal izziv, da mora celo noč poganjati kvadorcikel. Prebrisani Avdić je v Gargamelovem stavku našel ''napako'' in s tem rešil Deželaka. Gargamel je namreč rekel, da mora DEŽELAK celo noč poganjati kvadrocikel, ni pa se jasno izrazil, da mora biti to Miha. Rekel je le priimek Deželak, zato je Avdić skupaj s poslušalci poskrbel, da tako tudi bo. S skupnimi močmi so našli ultramaratonskega kolesarja Srečka Deželaka, ki je od polnoči naprej vozil namesto Mihe. 

Od leta 2020 naprej pa je Srečko tudi član Deželakove ekipe v dobrodelni akciji Deželak = Junak. Ves čas je na kolesu in skrbi za varnost kolesarjev, ki se ekipi pridružijo na poti ter usklajuje motoriste ter ostale voznike, ki zapirajo ceste in ovirajo Deželakovo ekipo na poti. Malce v šali malce zares pa je letos postal tudi ''mehanik'' kvadrocikla :)AMBROŽ GARAFOLJ je voznik avtodoma Radia 1 že drugo leto zapored. Je previden in varen voznik, ki je pri svojem delu zbran ter skrbi, da ima ekipa vse pri roki. V avtodomu prevaža vso tehnično opremo, da na terenu poteka vse tako kot mora. Njegova sovoznica je tudi Nina, ki se oglaša preko zvočnikov, usmerja ekipo in mu pomaga, da vse poteka kot mora. 


Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 že zdaj! Z vsakim poslanim SMS-om boš doniral 1 EUR ali 5 EUR; če pa bi želel donirati več, pošlji mail na: fundacija@radio1.si

QR KODA kjer lahko nakažete svoje donacije (Kliknite tukaj)

#DEŽELAK = JUNAK 2022!

 
DEŽELAK = JUNAK | 15. 6. 2022
DEŽELAK JUNAK 2022: To so še nikoli videni posnetki iz zakulisja dobrodelne akcije!
 
DEŽELAK = JUNAK | 13. 6. 2022
QR KODA za dobrodelno akcijo Deželak Junak 2022, kjer lahko nakažete svoje donacije
DEŽELAK = JUNAK | 12. 6. 2022 18:50
PA TO JE NORO!!! USPELO NAM JE ZBRATI NEVERJETNIH 924.116,75 EUR! Slovenija, hvala iz srca!!!
 
DEŽELAK = JUNAK | 12. 6. 2022
Znani Slovenci kolesarili z Deželakom, ga nasmejali in poskrbeli za dober žur!
 
DEŽELAK = JUNAK | 12. 6. 2022
Deželaka Junaka bučno podpirali GASILCI iz vse Slovenije! Pripravili so mu tudi "pena party!"
 
DEŽELAK = JUNAK | 11. 6. 2022
Fotografije otrok, ki po celi Sloveniji spremljajo Deželaka Junaka: Njihovi sprejemi ti ogrejejo srce
 
Nagrajujemo | 10. 6. 2022
ZA POČITNICE OTROK: DEŽELAK JUNAK USPEŠNO ZAKLJUČIL SVOJO DOBRODELNO POT!
DEŽELAK = JUNAK | 10. 6. 2022 19:02
Deželak Junak z ekipo prispel na cilj! Vseh 10 etap so prevozili uspešno in 8. leto zapored zaključili dobrodelno pravljico
 
DEŽELAK = JUNAK | 10. 6. 2022
Zavarovalnica Triglav tako navdušena nad izzivom z dežniki, da je v dobrodelni sklad prispevala še dodatnih 5.000 EUR!
 
DEŽELAK = JUNAK | 9. 6. 2022
PREDZADNJI DNEVNIK DEŽELAKA #9: Vsak član ekipe opisal, kaj mu je na poti po Sloveniji najbolj ostalo v spominu
 
DEŽELAK = JUNAK | 9. 6. 2022
PREDZADNJA ETAPA USPEŠNO KONČANA: V Novi Gorici pa je Gargamel končno odslužil svojo kazen
 
DEŽELAK = JUNAK | 9. 6. 2022
DO SRCA: Prizor dečka, ki je prvič videl morje, bo vzgojiteljici za vedno ostal v spominu - česa takšnega še ni videla
 
DEŽELAK = JUNAK | 9. 6. 2022
To so točne lokacije postankov, kjer se bo ekipa Deželaka Junaka na poti po Sloveniji ustavila!
 
DEŽELAK = JUNAK | 8. 6. 2022
ZMAGA DEŽELAKA JUNAKA NA LJUBLJANICI: V finalu premagal Gargamela, ki ga čaka kazen!
 
DEŽELAK = JUNAK | 8. 6. 2022
FINALNI IZZIV 8. ETAPE NA LJUBLJANICI: Deželak premagal Gargamela in zaključil vseh 5. izzivov! BRAVO!
 
DEŽELAK = JUNAK | 8. 6. 2022
3. IZZIV: Deželak in Gargamel sta se pomerila v vlečenju vrvi! Brutalna kazen za Deželaka, če bi izgubil ...
 
DEŽELAK = JUNAK | 8. 6. 2022
GLADIATORSKI DVOBOJ: Deželak se je spopadel z Gargamelom - na koncu je od utrujenosti padel dol
 
DEŽELAK = JUNAK | 8. 6. 2022
RAZKRIVAMO ZEMLJEVID DEŽELAKA JUNAKA: To so poti, ki jih bo letos prevozil s svojo ekipo! Je tvoj kraj med njimi?
 
DEŽELAK = JUNAK | 7. 6. 2022
Srečno prispeli na cilj! Čeprav je ekipo ujela nevihta, so varno zaključili 7. etapo!
 
DEŽELAK = JUNAK | 6. 6. 2022
Ponedeljek je zaključen uspešno! Deželakova ekipa je doživela nepozaben dan, ki so jim ga pričarali ljudje iz različnih krajev
 
DEŽELAK = JUNAK | 5. 6. 2022
Nedeljska etapa se je zaključila uspešno! V Slovenske Konjice prispeli utrujeni, a nasmejani do ušes
 
DEŽELAK = JUNAK | 4. 6. 2022
Sobotni dan uspešno končan! Ekipa ima za sabo precej vroč dan, a so ga uspešno zaključili na Ptuju
 
DEŽELAK = JUNAK | 4. 6. 2022
Deželaka Junaka pred premiero filma presenetil košarkarski as GORAN DRAGIĆ!
 
DEŽELAK = JUNAK | 4. 6. 2022
Deželak Junak zaključil 3. etapo spektakularno v Stožicah: Srečal dva velika zvezdnika košarke
DEŽELAK = JUNAK | 4. 6. 2022 9:32
Srceparajoča zgodba 6-letnika, ki ni jedel v šoli malice - ni želel, da se njegov trebušček navadi na hrano, da ne bo lačen
 
DEŽELAK = JUNAK | 3. 6. 2022
PETKOVA ETAPA ZAKLJUČENA: Pot se ni začela po pričakovanjih, končala pa se je spektakularno v Stožicah!
 
DEŽELAK = JUNAK | 2. 6. 2022
Pot od Ljubnega ob Savinji pa do Brežic je bila dooolga, a uspešno končana!
 
DEŽELAK = JUNAK | 2. 6. 2022
Prvi Gargamelov izziv: Pomerili sta se Calma in Manchee! Kateri lastnik je zmagal izziv?
 
DEŽELAK = JUNAK | 1. 6. 2022
PRVA ETAPA SE JE USPEŠNO KONČALA: Na Bledu se je začelo naporno, a se bolj umirjeno končalo v Domžalah
 
DEŽELAK = JUNAK | 1. 6. 2022
Deželak že prvi dan dobil NAPOREN IZZIV! Pred začetkom etape pa mu je Avdić uresničil željo in ga presenetil S ČIM bo štartal
 
DEŽELAK = JUNAK | 31. 5. 2022
Deželak prvič spregovoril z osebo, ki jo OBOŽUJE! Javila se je v studio in ga šokirala, ko mu je povedala, kaj bi storila zanj
DEŽELAK = JUNAK | 28. 5. 2022 4:39
Zgodba 5-letne deklice, ki zadene v srce: Tako je videti, ko otrok pride prvič na morje ...
 
DEŽELAK = JUNAK | 4. 5. 2022
DEŽELAK JUNAK 2022 BO! Letos bodo zasijali v oblačilih športne trgovine Decathlon
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del