Quantcast
Radio1_v_zivo


Radio 1 skupaj z Merkur Zavarovalnico napoveduje - koncert »Čudež življenja«!
Nagrajujemo | 27. 7. 2022 6:38
Kdaj ste nazadnje naredili nekaj zase?
Ključne besede:     Merkur    Zavarovalnica    zgodbe    doživetja
V hitrem življenjskem ritmu se prepogosto izgubimo med kopico nalog, ki nam jih nalagajo službene obveznosti, vsakodnevni opravki ali skrb za družino. V vsem tem hitenju pozabljamo sami nase, kar praviloma vodi v slabo počutje, pomanjkanje energije in nezadovoljstvo.

Pa vendar si v svojem življenju želimo nekaj dragocenega: Življenje želimo oblikovati v celoti v skladu s svojimi sanjami, idejami in ne nazadnje zmožnostmi. Zato je tukaj ponovno čas, da v središče vsega postavimo človeka. Kot čudež narave in ker je človek res čudež življenja.

In življenje sestavljajo trenutki. Želimo si, da je čim več takšnih, ki bi jih v svojem spominu radi ohranili za vedno. To so trenutki sreče, neprecenljivih doživetjih in tistega pristnega občutenja, da živimo!

Radio 1 in Merkur Zavarovalnica sta v letu 2021 začela skupaj pisati nove DOBRE zgodbe in letos to tudi nadaljujeta. S koncertom »Čudež življenja«, smo ponovno stopili skupaj in se odločili, da bi vam radi pričarali dragocene čudežne trenutke, ki jih ne boste pozabili. V središče smo se odločili postaviti človeka. Poslušali smo vas in upoštevali vaše želje.

In ponosno napovedujemo, da koncert »Čudež življenja« tudi letos BO!

V lanskem letu smo koncert Čudež življenja postavili v ponos Slovenije, ki so ga skozi milijone let oblikovale drobne kapljice. V največjo dvorano Postojnske jame. Letos nadaljujemo z odkrivanjem čarobnih lepot Slovenije.

Nina Pušlar je v Denis Avdić Showu razkrila, kje se bo odvil letošnji koncert. Do takrat, pa si na koledarju zabeležite četrtek, 23. 6. 2022, kjer bomo povezali Slovenijo v nepozabnem poletnem večeru.

Radio 1 in Merkur Zavarovalnica nadaljujeta skupno pisanje novih dobrih zgodb! 

Lansko leto smo koncert Čudež življenja postavili v ponos Slovenije, ki so ga skozi milijone let oblikovale drobne kapljice. V največjo dvorano Postojnske jame. Letos nadaljujemo z odkrivanjem čarobnih lepot Slovenije. Le nekaj kilometrov od Postojnske jame kraški svet ponuja novo nepozabno doživetje. Preplet ustvarjalnosti narave in dela človeških rok oblikuje biser, ki nas popelje v srednji vek ... Predjamski grad.

Unikatno prizorišče, ki preprosto očara s svojo čarobnostjo v skali grajenega gradu. In prav pred Predjamskim gradom pripravimo izkušnjo glasbenega doživetja »Čudež življenja«. 

Na koncertu bo srca občinstva ogrela ena najbolj zaželjenih glasbenic v Sloveniji, Nina Pušlar s svojo skupino. Pridružil se ji bo še priljubljeni glasbenik Žan Serčič! Poleg Nine in Žana bosta nastopali tudi Duo Kamikazeti. 

Duo Kamikazete sta prvi slovenski plesni par ob drogu in drugih zračnih disciplinah. Po udeležbi na Slovenskih talentih sta svojo strast do plesa širili z nastopi po Sloveniji in tujini ter svoje znanje razširili na cirkuški šoli na Portugalskem. Vse svoje veščine pa sta imeli priložnost predstaviti še na hrvaški in portugalski različici šova. 


Koncert Čudež Življenja Radio 1 in Merkur Zavarovalnica ekskluzivno omogočita izbranim 100 poslušalcem.  

 
Izbrani poslušalci bodo lahko dogodek doživeli skupaj s svojimi najbolj dragocenimi osebami v življenju. Najbližjimi člani družine ali prijatelji. In izkušnja bo končno spet takšna kot nekoč, prav pod odrom. Zato hitro pošlji SMS na 051 300 300 s ključno besedo »ČUDEŽ ŽIVLJENJA« in z malo sreče boš lahko prav ti tisti/a, ki boš užival/a v romantičnem večeru skupaj s tebi ljubo osebo.

 

Ker pa želimo doživetje tega dogodka omogočiti tudi vsem ostalim, imamo prav posebno presenečenje.

 

Merkur Zavarovalnica bo omogočila, da bomo koncert neposredno izpred Predjamskega gradu od 21:15h dalje brezplačno prenašali tudi na Facebooku Radia 1.

 

Pripraviti koncert v tako posebnem okolju Predjamskega gradu je privilegij. To na Radiu 1 in Merkur Zavarovalnici spoštujemo, cenimo in sprejemamo kot veliko odgovornost.

Človek za svoj zdrav razvoj potrebuje tudi zdravo okolico in vlaganje v to je naša skupna prihodnost. Saj s tem izboljšujemo kakovost naših življenj in se zavedamo odgovornosti, ki jo imamo do naslednjih rodov. Želimo si okolje spet vrniti človeku.


Fotogalerija: Čudež življenja (56 slik)

Oglejte si galerijo slik
Čudež življenja
 


Koncert Čudež življenja bo ZERO WASTE:

- dogodek, na katerem pri postrežbi hrane ali pijače ne bomo uporabljali plastične embalaže; Vso embalažo bo moč reciklirati.

- jakost zvoka bo manjša od običajne na koncertih;

S tem zmanjšamo uporabo energije in smo odgovorni do narave ter njenih stalnih prebivalcev. Hkrati pa se obrnemo k človeku.

Koncert »Čudež življenja« ti Radio 1 prinaša skupaj z Merkur Zavarovalnico!

Ker sem čudež življenja.
Vi vidite človeka, mi čudež!Merkur zavarovalnica je bila ustanovljena leta 1992 in začela s poslovanjem 1. januarja 1993. Smo specializirana zavarovalnica za področje osebnih zavarovanj, kjer ponujamo široko paleto zavarovalnih produktov za življenjska, naložbena, nezgodna in zdravstvena zavarovanja. Ponujamo tudi pestro izbiro kakovostnih premoženjskih zavarovanj.

Več kot 200.000 sklenjenih zavarovanj in visok tržni delež med zavarovalnicami v Sloveniji na področju trženja življenjskih zavarovanj je dokaz, da je Merkur zavarovalnica s svojo ponudbo in tradicijo zanesljiv zavarovalniški partner. V šestih regijskih pisarnah v Kranju, Murski Soboti, Mariboru, Novem mestu, Kopru in Ljubljani zaposleni v zavarovalnici v ospredje postavljajo dobrobit človeka in njegovo varnost v vseh življenjskih situacijah.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del