Quantcast
Radio1_v_zivo


Misija Roškar hujša!
Nagrajujemo | 20. 5. 2022 17:00
Roškar bo dobil pomoč
Ključne besede:     robert    roškar    anja    ramšak    šou    domov    patricia    pangeršič    hujšanje
Roškar hujša s Patricio!

Na Radiu 1 že vse od januarja dalje spremljamo Roberta Roškarja, ki si je zadal cilj, da do poletja odvrže kar 15kg. Robert je znan tudi po tem, da najprej reče in šele na to pomisli, kaj je izjavil. Letos je šel celo tako daleč, da je na uspeh tega njegovega hujšanja, stavil celo svoj letni dopust.

Če mu ne bo uspelo, bo moral delati celo poletje! Da pa je vse skupaj še bolj dramatično, mu je Denis Avdić akcijo hujšanja skrajšal za mesec dni. Roškarjevo finalno tehtanje bo tako kmalu, konec meseca maja.

Vrag je odnesel šalo, bi lahko rekli in Roškar ima še vedno kakšno kilo preveč. Roškar se je zasmilil tudi Jani in Deželaku iz jutranjega programa in na pomoč bosta poklicala Patricio Pangeršič. Ker pa vesta, da Denisu ne bi bilo preveč všeč, da pomagata Roškarju, bosta Patricio v Jutranji program povabila pod pretvezo, da je Patricia kandidatka za voditeljico na Radiu 1. Patricia se bo tako pridružila ekipi najbolj poslušanega jutranjega radijskega programa v Sloveniji, Denis Avdić showa, kjer jo bodo preizkusili na vseh področjih.

Pa bo Patricia res postala voditeljica?

Spremljaj Radio 1 in Šou domov v času od 13:00 do 16:00, da spoznaš Patricio in Fit akademijo ter izveš, komu bo Patricia pomagala do cilja.Predpoletna različica Fit Akademije velja za najbolj priljubljeno izmed vseh akademij. Ob prehodu iz pomladi v poletje smo namreč še bolj motivirani in pripravljeni na spremembe.

 

Našo energijo moramo pravilno usmeriti. Postati mora glavna gonilna sila za doseganje ciljev.

 

FA7 je ustvarjena zate. Da ti pomaga doseči vse zastavljene cilje. Ne bo poskrbela le za to, da bo skok v kopalke in kratke hlače prijetnejši, ampak ti bo pomagala postaviti trdne temelje zdravega načina življenja. Ustvarili bomo rutino, katere rezultat bo čudovita postava, večja samozavest in odlično počutje v svojem telesu.

 

Glede na ogromen sloves in uspešnost akademije pa te moram opozoriti – to ni program, ki prinaša čudeže brez vloženega truda. 

Je pa program, ki vsebuje preverjene korake do rezultatov in je z vsako Fit Akademijo bolj izpopolnjen.

 

Fit akademija je skupnost, ki se ji lahko pridruži popolnoma vsak– in ravno to je razlog za to (neverjetno) ugodno ceno. 

 

Več o ponudbi preveri na patricia-pangersic.si/fa7/.

 

Patricia

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del