Quantcast
Radio1_v_zivo


Skrival ga je v rokavu, zdaj ga ponosno pokaže - PRVI MOŠKI v zgodovini, ki mu je to uspelo!
OMG/WTF | 3. 5. 2022 15:26
Zaradi travmatičnega dogodka je zapadel v alkoholizem
Ključne besede:     penis    okužba    roka    operacija    britanec    
Foto: YouTube (zajem zaslona)

Malcolm MacDonald iz Thetforda v Veliki Britaniji je po izjemno nevarni okužbi leta 2014 izgubil penis.

Zdravniki iz londonske univerzitetne bolnišnice so mu izdelali novega in mu ga začasno pritrdili na roko, leta 2018 pa naj bi ga preselili na pravo mesto. A zaradi zdravstvenih zapletov zahtevne operacije ni bilo mogoče izvesti. Zdaj se je zapisal v zgodovino kot prvi moški, ki so mu iz roke transplantirali penis na pravo mesto.

Dolga leta je čakal na bolnišničnih seznamih, se soočal s tehničnimi napakami in nato s pandemijo, ki je dodatno podaljšala čakanje.

Kirurgi so iz Malcolmove roke vzeli kos kože in ga 'zvili' v obliko penisa. Nato so ustvarili sečnico in namestili dve cevi, da s pomočjo črpalke lahko doseže mehansko erekcijo.

Da bi bil Malcolm s svojim novim penisom še bolj vesel, so se zdravniki odločili, da njegovi dolžini dodajo še pet centimetrov.

47-letni Britanec se je z okužbo boril več let, nato so mu prsti na rokah in nogah postali črni, kmalu zatem pa je enaka usoda doletela tudi njegov penis, ki mu je leta 2014 odpadel.»Vedel sem, da se bo to zgodilo in sem že šel skozi vse faze obupa, zato sem ga le pobral s tal in vrgel v smeti. Zame je bilo kot v grozljivki,« je dejal Malcolm. Čas pred operacijo je bil eno najhujših obdobij v njegovem življenju. Uteho je iskal v alkoholu in zanemaril svoja dva otroka, izgubil je tudi vso samozavest.

»Penis na roki sem največkrat skrival v majicah z dolgimi rokavi, a občasno ga je kdo opazil. V tistih primerih sem rekel, da je 'paket' v rokavu diktafon, ki ga nosim povsod, kar je čudno, a nič bolj čudno od resnice," je priznal Britanec, ki se je s svojim penisom spoprijateljil in ga poimenoval Jimmy, po vzdevku, ki ga je imel iz otroštva.

»Ta penis je zagotovo moj prijatelj. To bo odlična zgodba za vnuke. Če se ne bi mogel smejati penisu na roki, to res ne bi imelo smisla,« se je pošalil Malcolm.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del