Quantcast
Radio1_v_zivo


Slavni par med štirimi stenami počne nekaj ogabnega - zdravniki zaskrbljeni, da ogrožata svoje zdravje
Svet slavnih | 29. 4. 2022 8:35
Pitje krvi lahko pripelje do okužb in vnetij opozarjajo strokovnjaki
Ključne besede:     Megan Fox    kri    pitje    ritual    zaročenec    hollywood    ogabno    zdravje    obred    igralka    glasbenik
Megan in njen zaročenec imata obred, ko pijeta drug od drugega kri

35-letna Megan Fox, ki ima iz prejšnjega zakona tri otroke je od nekdaj veljala za najbolj zapeljivo mamico v svetu Hollywooda, ki pa nikoli ni počela stvari, ob katerih bi se javnost zgražala. Vedno je navduševala s svojo popolno postavo in s tem, kako uživa družinsko življenje, po lanski ločitvi od bivšega partnerja Briana Austina Greena pa se je precej spremenila.

Hoditi je začela z glasbenikom 32-letnim Machine Gun Kellyjem. Danes veljata za najbolj poseben in ekstravaganten par - vsaj kar se tiče zunanje podobe in vedno poskrbita, da s svojo podobo dvigneta precej prahu. 

Ker pa javnost vedno znova presenetita s kakšno podrobnostjo iz njunega zasebnega življenja, je Megan za revijo Glamour potrdila, da s svojim zaročencem počneta nekaj sila nenavadnega - pijeta kri drug od drugega in sicer v ''obredne namene''.


Foto: Megan Fox, Instagram

''Verjetno, ko rečeva, da pijeva kri drug drugega, si ljudje predstavljajo naju s kelihi krvi, kot da bi bila v Igri prestolov ali kaj takega,'' je razložila 35-letna igralka in dejala, da gre zgolj za nekaj kapljic, ampak, da, občasno res uživata kri drug drugega, a zgolj v obredne namene.

Hkrati dodaja, da je njuno uživanje krvi vedno pod nadzorom.

''Nadzorovano je v smislu, da se odločiva, da prelijeva malce krvi in jo spijeva. On je precej bolj spontan, buren in kaotičen in bi bil pripravljen tudi razrezati si prsni koš z razbitim steklom in mi ponuditi, naj mu vzamem dušo,"
pove Megan, ki je že januarja, ko je naznanila zaroko s pevcem in raperjem, je ob tem na Instagramu zapisala, da sta bodoča zakonca ob tej priložnosti ''spila kri drug drugega''.

Za Galmour pa je dala dodatno pojasnilo, saj se je po njenem nenavadnem priznanju v medijih oglasilo nekaj zdravstvenih strokovnjakov, ki so opozorili na nevarnosti takšnega neokusnega početja.

Onkologinja Shikha Jain pravi, da je pitje človeške krvi nevarno in visoko tvegano početje, ki lahko pripelje do okužb in vnetij.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del