Quantcast
Radio1_v_zivo


Prijatelj ji je plačal, da mu je ustregla pri neobičajni želji - pravi, da ji ni žal, saj je dobro zaslužila
Saj ni res, pa je | 30. 4. 2022 8:29
Št. 18.: ''Prijatelj mi je plačal precejšnjo vsoto denarja, da sem spala z njim ...''
Ključne besede:     denar    zaslužek    norost    mladost    prodaja    bogastvo    bizarno    služba    delo

Vsak bi rad delal po liniji najmanjšega odpora in hkrati zaslužil ogromno denarja. Nekateri so za denar pripravljeni iti v skrajnost, spet drugi pa ne bi zanj storili nič. Na neki ameriški spletni strani smo našli nore stvari, ki so jih ljudje počeli za denar. Lahko bi rekli, da bi nekateri za nekaj dolarjev celo prodali svojo ''dušo.''


1. Kupil sem čokoladne kolačke in jih prodajal na glasbenem festivalu po 20 dolarjev. Rekel sem, da je v njih trava, čeprav ni bilo res. Kupil sem jih v trgovini in imeli so okus po zeliščih. Nihče ni posumil, da niso pravi, saj so bili vsi zadeti, pijani in omamljeni. Takrat sem res dobro prišel čez!


2. Šel sem v gej bar (čeprav nisem gej in sem imel doma punco) ter se pretvarjal, da delam tam. Slekel sem si majico, hodil okoli in dovolil, da so me moški božali - tudi šli z roko v hlače in mi zatlačili denar. Pustil sem, da so mi kupovali pijačo in se me nonstop dotikali. Star sem bil 20 let in domov sem prišel s 1.500 dolarji, ki sem jih zaslužil v 3 urah. Vseeno mi je bilo, kdo se me je dotikal po spolnem udu, saj sem videl le denar.

3. Šel sem študirati. Sreča staršev je bila neprecenljiva in so me denarno nadgradili. 

4. Moja sestra mi je vedno plačevala po 10 dolarjev za eno uro uporabe računalnika. Včasih je bilo to drugače, kot sedaj, ko ima že vsak svojega in to ni več zanimivo.

5. Enkrat sem bil tako pijan, da sem v baru plesal med dekleti in se delal, da sem striptizer. Dale so mi celih 200 dolarjev, da sem skakal okoli njih in jih zabaval. Moram priznati, da ne vem kaj je bilo bolj naporno - dekleta ali ples.6. Ukvarjal sem se s preprodajo trave. Doma sem jo gojil in z njo dobro služil. Nekega dne pa je mama izvedela, da ne gre za rože ... takrat je vse pometala stran, jaz pa sem si moral najti službo.

7. V šoli smo šli enkrat staviti, če si upam, da me prijatelj zabode z vilico v roko za 30 dolarjev. Brez pomisleka sem rekel ja. Na koncu sem moral k zdravniku, ampak se je splačalo. Kdo pa še zasluži v nekaj sekundah toliko denarja?

8. Vpisala sem se na spletno stran, ki te plačuje za branje njihovih člankov, obiskovanje strani in klike. Moja naivnost me je stala toliko, da sem zaslužila le 10 dolarjev in na računalnik dobila toliko virusov, da sem si morala kupiti novega.

9. Za 20 dolarjev sem pojedel najbolj pekoči čili. Ni vredno!


10. Polizal sem tla avtobusa za kupon velike pice.

 
11. Za nekaj dolarjev sem popil mešanico vode, piškotov, kečapa, vina, piva, začimb, majoneze, čilija in pljunek prijateljeve sline. Dobro, da sem bil pijan in se naslednji dan nisem spomnil ničesar.

12. Več mesecev nisem jedel kosila v šoli, da sem privarčeval denar za v zabaviščni park. Star sem bil 9 let.

 
13. Na tleh železniške postaje sem našel nekaj dolarjev. Nisem čakal ali razmišljal, ampak vzel denar in ga zapil. Danes bi ravnal drugače.

14. Pojedel sem črva za 30 dolarjev.15. Za vikend sem delala v nočnem klubu kot striptizeta, čez teden pa sem delala v knjižnici. Dobro, da tisti, ki hodijo v knjižnico, ne obiskujejo nočnih klubov. 

16. Prodajal sem knjige od vrat do vrat. Dolgočasno, a včasih, ko še ni bilo telefonov, so ljudje dejansko kupovali knjige.

 
17. Bil sem klovn in hodil po otroških rojstnodnevnih zabavah.

 
18. Prijatelj mi je plačal precejšnjo vsoto denarja, da sem spala z njim. Star je bil 21 in ni želel ostati večni devičnik. Ker sem potrebovala denar in ker si prijatelji stojimo ob strani sem to naredila. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del