Quantcast
Radio1_v_zivo


Prezračimo Slovenijo in naše znanje o naravi!
Nagrajujemo | 25. 3. 2022 17:01
Že več kot 100.000 Slovencev prisega na našo svežino!
Ključne besede:     Lunos    Slovenija    prezračevanje    narava
Prezračimo Slovenijo!

Na Radiu 1 predstavljamo rešitev za prijetno in čisto prezračevanje bivalnih prostorov in suhe stene brez plesni. To je pametna prezračevalna enota i-Vent podjetja Lunos. Je izjemno enostavna za vgradnjo, tudi v starejše hiše ali stanovanja. In s preprostim upravljanjem preko aplikacije na mobilnem telefonu ali daljincu predstavlja prihodnost prezračevanja.

Če zraven dodamo še skoraj neslišno delovanje in brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov, smo pri popolni rešitvi, ki v vaš dom prinaša svežino narave! In zdaj je pravi čas, da Prezračimo Slovenijo. Lunos revolucionarne prezračevalne enote i-Vent so na voljo s kar 50% popusta!

Prezračimo Slovenijo. Za svež zrak in svežino narave v vašem domu poskrbi prezračevalna enota i-Vent, na Radiu 1 pa prezračimo naše znanje o naravi!

Miha Deželak je zabavni voditelj najbolj poslušanega jutranjega radijskega programa v Sloveniji, Denis Avdić showa. In Miha bo pravi, da zastavlja vprašanja o naravi. Prijavi se preko SMS sporočila s ključno besedo LUNOS na 051 300 300 in če te izžrebamo te pokličemo v radijski program in skupaj bomo prezračili naše znanje. Miha ti namreč zastavi tri vprašanja povezana s spoznavanjem narave, ti pa boš kar se da hitro odgovarjal na njih.

Primeri:

Katera je najbolj počasna kopenska žival. A: želva, B: polž, C: lenivec

Največji človeški organ je? A: koža, B: srce, C: jetra

Kolikšen odstotek površine Slovenije predstavljajo gozdovi? A: 28% B: 38% ali C: 58%

Čeprav se sliši neverjetno, kar 58% Slovenije pokrivajo gozdovi. Pravo bogastvo na katerega smo lahko ponosni in s tem odgovorom in tistimi, ki sledijo, bomo prezračili naše znanje o naravi. Pravilni odgovori pa te uvrstijo v finalno žrebanje, ki bo v petek, 1.4. in v katerem izžrebamo odlično nagrado, ki pa svežino narave prenese tudi v tvoj dom: prezračevalna enota i-Vent, skupaj z montažo na vašem domu.

Ne mečite denarja skozi okno: prezračujte pametno in učinkovito ter brez toplotnih izgub! In kar je najbolje: Lunos revolucionarne prezračevalne enote i-Vent so zdaj na voljo s kar 50% popusta!Na Radiu 1 vam predstavljamo vrhunske prezračevalne sisteme LUNOS. Ti ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni. Dodatno ponujajo tudi znatne prihranke pri ogrevanju – ob relativno nizkih investicijskih in obratovalnih stroških.

Če zraven dodamo še skoraj neslišno delovanje smo pri popolni rešitvi, ki v vaš dom prinaša svežino narave!

V Lunosu želimo omogočiti zdravo bivalno okolje v vsakem slovenskem domu, zato vam v posebni akciji Prezračimo Slovenijo zagotavljamo do 50 % popusta ob nakupu revolucionarnih prezračevalnih enot i-Vent, ki s pametnim upravljanjem s pomočjo mobilne aplikacije ali daljinca predstavljajo prihodnost prezračevanja. Ne mečite denarja skozi okno: prezračujte pametno in učinkovito ter brez toplotnih izgub!

Že več kot 100.000 Slovencev prisega na našo svežino!I-VENT. REVOLUCIJA V PREZRAČEVANJU!

Pametna prezračevalna enota i-Vent kot novost v decentralnem prezračevanju. Izjemno enostavna za vgradnjo, primerna za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja, kot tudi v novogradnje. Temelji na pretoku zraka v celotnem bivalnem območju z enostavnim upravljanjem preko aplikacije, ki je kompatibilna z sistemoma Android in iOS. Sistem deluje brez hrupa in škodljivih snovi, kot tudi brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov. Prepišna varovala in omejitev volumna zračnega pretoka pa bosta poskrbela, da ne bo prišlo do prepihov.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del