Quantcast
Radio1_v_zivo


Ko so zdravniki to odkrili, so se zgrozili. Skoraj je umrla!
Grozljivo | 12. 3. 2022 15:00
Bilo ji je nerodno, vendar je bila preveč onemogla, da bi se počutila neumno
Ključne besede:     šokantno    eksotična plesalka    tampon    menstruacija    ženska    smrt    šok    sindrom    toksično
Foto: TikTok (zajem zaslona)

Ko nastopi čas menstruacije, se ženske spopadamo s številnimi neprijetnostmi. 35-letno Jessico Bailey pa so te neprijetnosti skoraj ubile. Pozabila je na tampon v njeni vagini in doživela sindrom toksičnega šoka.

Na TikToku je delila videoposnetek v katerem je razkrila kaj se ji je zgodilo v svojih dvajsetih letih, ko je delala kot eksotična plesalka. Pojasnila je, da morajo te delati tudi v času menstruacije, vendar si po navadi odrežejo vrvico na tamponu, da se nebi videla skozi njihovo opravo. To je počela tudi Jessica, vendar je nekega dne na tampon enostavno pozabila.Jessica Bailey, foto: TikTok (zajem zaslona)


Jessica je priznala, da se je pred petimi leti ozdravila alkoholizma, ta neljubi dogodek pa se ji je zgodil v času, ko je v službi spila ogromno alkohola.

Naslednje jutro tampona ni čutila, zato je sklepala, da ga je odstranila. Enostavno je vstavila nov tampon in nadaljevala svoj dan.

Minili so tedni vendar Jessica in njen takratni fant (kljub rednim spolnim odnosom) nista opazila, da je tampon še vedno tam. Tudi ko se je počutila slabo, je to pripisala alkoholu.

Šele ko se je njeno zdravstveno stanje hudo poslabšalo, jo je takratni fant odpeljal na urgenco, kjer so tampon odkrili ginekologi.

»Ko sem zdravnikom povedala, da je bil tampon tam en mesec, so se naravnost zgrozili. Bilo mi je nerodno, vendar sem bila preveč onemogla, da bi se počutila neumno«, je svoje soočenje z zdravniki opisala Jessica.

Jessica je doživela sindrom toksičnega šoka, kar je rezultat vstopa bakterij v krvni obtok.

Kljub temu, da je bila na robu smrti, se tamponom ni odpovedala. Da se to nebi nikoli več ponovilo, se je odločila, da raje nikoli več ne bo delala med menstruacijo.

@jessicabaileyhassan #RufflesOwnYourRidges #momsoftiktok ? Protect Nicki Minaj - Demin
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del