Quantcast
Radio1_v_zivo


Poslušalec tedna na Radiu 1
Nagrajujemo | 31. 1. 2022 17:20
Postani poslušalec tedna in osvoji šoping v vrednosti 500 EUR v najboljših nakupovalnih središčih!
Ključne besede:     nakupovanje    darilni boni    Desetak    Anja    Roškar    šoping    poslušalec tedna
Postani poslušalec Tedna in osvoji šoping v vrednosti 500 EUR!

Na radijske valove se spet vrača Anja Ramšak! Voditeljico bomo tokrat spoznali v novi vlogi. V takšni, v kateri so si jo mnogi želeli. Energija med Anjo in še enim radijskimi voditeljem Robertom Roškarjem je tako posebna, močna in iskrena, da bi ju bilo škoda videti samo občasno, v kakšnem zabavnem videu.
Na Radio 1 tako prihaja nova popoldanska zabava. Vsak dan med 13.00 in 16.00 bosta program skupaj vodila Anja Ramšak in Robert Roškar v njunem šovu ''ŠOU DOMOV''.

Anja in Robert bosta vsak teden izbrala Poslušalca tedna. To bo njuni "sovoditelj" tedna. Ko bosta v dilemi, se ne bosta mogla odločiti, kdo ima prav ali bosta potrebovala novo odštekano idejo, bosta izžrebala in poklicala Poslušalca tedna. Priložnost zate, da te torej spozna in posluša vsa Slovenija in da dobiš priložnost soustvarjanja oddaje z Anjo in Robertom.

Preko SMS sporočila na 051 300 300 s ključno besedo DESETAK, jima sporoči, zakaj bi bil ravno ti Poslušalec tedna. Če te izbereta, te Anja in Robert presenetita še s čudovitim darilom. Takšnim, ki izpolni vsako željo in z njim enostavno ne moreš zgrešiti - darilni boni Desetak v vrednosti kar 500 EUR. Unovčljivi so v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji: Europark Maribor, Citycenter Celje in v Ljubljani v Cityparku, Aleji in v Centru Vič.

In Poslušalca tedna torej čaka sanjsko nakupovanje, z darilnimi boni Desetak, v najboljših nakupovalnih centrih. Vsak teden, kar naslednjih 5 tednov, v ŠOU DOMOV, na Radiu 1! Splača se poslušati zabavna voditelja, saj bosta podelila Desetake v skupni vrednosti 2.500 EUR.Darilni boni Desetak zelo izvirna ideja za praznik žena

Želite izvirno darilo za vaša dekleta, žene, mame? Še nimate ideje zanj? Eno najprimernejših in najboljših daril so zagotovo darilni boni Desetak. Posameznik lahko z njimi nakupuje in izbira v več kot 450 različnih trgovinah v vseh SES-ovih nakupovalnih središčih v Sloveniji. To so ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Center Interspar Vič, Citycenter Celje in Europark Maribor. Darilne bone Desetak lahko preprosto naročite kar prek spleta na desetak.si ali pa jih kupite v najboljših nakupovalnih središčih na njihovih info točkah. Darilni boni so unovčljivi tudi v gostinskih in storitvenih lokalih v omenjenih središčih, kjer je tudi v tem času varnost obiskovalcev na prvem mestu. Središča skrbijo za najvišje higienske in varnostne standarde. Tako je nakupovanje popolnoma varno, prijetno, sproščeno in lahko v njem zares uživate.

Več na www.desetak.si

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del