Quantcast
Radio1_v_zivo


Po službi je domov povabil sodelavce in od sramu skoraj umrl! Tega doma ni pričakoval - najraje bi se ločil
Ljubezen in odnosi | 16. 1. 2022 6:45
Žena ima vedno izgovore, a ve, da se ji ne da pospravljati ... to ga spravlja v obup
Ključne besede:     služba    nered    žena    mož    gospodinja    pospravljanje    sodelavci    sramotno    lenoba    otroci    hiša    razmetano
Ženina lenoba ga spravlja v obup

Na forumu se je izpovedal moški, ki ga ženina lenoba spravlja v obup. Po službi je na obisk k sebi domov povabil sodelavce in žena pred tem ni pospravila stanovanja.

Nič ne bi bilo narobe, če bi morda kakšna nogavica ostala na tleh ali v pomivalnem koritu nepomita posoda, ampak je bila situacija mnogo hujša. Stanovanje je bilo videti, kot da v njem že 10 let ne živi nihče - zanemarjeno, razmetano in v katastrofalnem stanju.

Moški je bil ogorčen, saj sta z ženo zmenjena, da je on tisti, ki dela in domov nosi denar, ona pa je domača gospodinja, za kar se je odločila tudi sama, po tem, ko je rodila tretjega otroka. Zaveda se, da ne more biti stanovanje vedno perfektno, a prav tako ne tako razmetano.


Slika je simbolična

''Ko sem pripeljal sodelavce domov, me je skoraj zadela kap. Od sramu sem skoraj umrl! Po tleh je bilo polno igrač, vsepovsod je ležala hrana, ovitki od čokoladic, oblačila, koš za smeti je bil preverjen, ... Za trenutek me je bilo tako sram, da sem se skoraj pogreznil v zemljo. Prvič sem jih povabil domov in o meni so dobili super prvi vtis ... Res, super!'' je svojo nerodno situacijo opisal ogorčeni moški in dodal:

''Bil sem jezen in razočaran. Počakal sem, da so odšli domov, nato pa sem šel v spalnico, da bi videl, če žena dejansko spi. Zbudil sem jo in jo lepo vprašal, zakaj ni pospravila stanovanja, saj je vedela, da bom pripeljal sodelavce! Poslal sem ji sms, a je rekla, da ga ni videla. Rekla je, da je vse pospravila, nato pa je legla, saj jo je bolela glava. Otroci so v hipu naredili nered in ko sem se vrnil domov, je bilo že prepozno.''

Moški se zdaj sprašuje, če je prezahteven do žene ali bi lahko poskrbela za osnovno čistočo in stanovanje spravila v red. Ne želi se z njo prerekati o tem, a vse manj se ji da pospravljati, kar ga močno spravlja v obup. Začel je celo razmišljati o tem, da bi se ločil.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del