Quantcast
Radio1_v_zivo


Skrivnosti popolne manikure, ki bodo obdržale lak na nohtih dlje od vseh pričakovanj
Oglas | 23. 12. 2021 10:04
Kolikokrat se vam je že zgodilo, da vam je UV-lak odstopil takoj po nanosu ali po nekaj dneh? Ste ga mogoče z nohta kar odlepile?
Ključne besede:     nohti    Semilac    UV lak    nega
FOTO: nalakirajnohte.si

Proizvajalci UV lakov zagotavljajo obstojnost UV laka na nohtih najmanj 3 tedne. Sledite spodnjim nasvetom in obstojnost laka na vaših še podaljšajte:

- odločilni dejavnik za obstojnost laka na nohtih je pravilna predpriprava nohta za lakiranje. Pri predpripravi nohta bodite natančne in poskrbite, da bodo vaši pripomočki dobro očiščeni.

- marsikdo ne ve, da je noht naravno masten, zato ga je potrebno za oprijem UV laka popolnoma razmastiti. Za razmastitev nohta uporabljamo razmaščevalec (dehidrator), ki nohte ne samo očisti ampak istočasno odstrani vso umazanijo.

- tudi popolnoma razmaščen in očiščen noht še ne zagotavlja obstojnosti laka na naših nohtih. Optimalna podlaga, ki bo povezala naravni noht in UV lak je Primer. Brez uporabe Primer-ja pred prvim nanosom bo vaše delo praktično nično in lak na nohtih ne bo zdržal dalj kot nekaj ur.

- med nanosom UV izdelkov (izdelkov, ki se sušijo v lučki) bodite pozorni, da ste le-te nanesli tudi na vrh nohta. S tem boste onemogočili dostop tekočin (npr. vode) do vašega naravnega nohta in ki bi posledično povzročile odstopanje laka za nohte.

- poizkušajte nanesti UV izdelke na celotno površino nohta s čimer boste prav tako preprečili dostop tekočin do vašega naravnega nohta. Za čimbolj natančen nanos ob straneh in za nanos do obnohtne kožice uporabite tanek čopič.

- UV izdelke nanašajte tanko. Če so UV laki močno pigmentirani in dobro prekrivajo zadostuje že en nanos barvnega laka.

- uporabljajte kvalitetne izdelke in ne kupujte izdelkov sumljivega izvora oz. izdelkov, ki ne vsebujejo seznama sestavin.

- med lakiranjem nohta poskrbite, da se z nohtom ničesar ne dotaknete ali ga ponesreči kam ne prislonite. Če se vam to zgodi postopek manikure na tem nohtu ponovite.

- med vstavljanjem roke v UV lučko prav tako pazite, da se z nohti česa ne dotaknete (npr. vrha lučke). V lučko vstavite celotno roko – ne pozabite na palec. Če imate manjšo lučko palec sušite posebej. Prsti naj bodo v lučki malo razširjeni, da lahko žarnice sušijo lak z vseh strani. Če držite prste skupaj bo lak posušen samo z vrha nohta in bo ob straneh ostal najverjetneje neposušen.

- ne sušite laka oz. ne držite rok v UV lučki dalj kot je to potrebno, ker s tem obstojnosti laka ne podaljšate. Povprečna UV LED lučka potrebuje za sušenje enega sloja 30 sekund, lučka z višjim številom žarnic pa čas sušenja še bistveno zmanjša. Več o lučkah in njihovih lastnostih si preberite tukaj.

- po nanosu vseh UV izdelkov ne pozabite očistiti nohtov s čistilom (Cleaner-jem) in nanesti olje za obnohtno kožico. Prav tako po končani manikuri priporočamo nanos hranljive kreme na celotno površino rok.

- če ste začetnica za boljše razumevanje postopka manikure večkrat preberite pisna navodila in si večkrat oglejte video posnetek nanosa UV laka.SEMILAC


Če vas vsaj malo zanima UV gel manikura, ste zagotovo že slišali za blagovno znamko SEMILAC®.

V Evropi sodi SEMILAC® med vodilne blagovne znamke saj njihove izdelke odlikuje izredna kakovost, profesionalne formule, enakomerna pokrivnosti, varnost in zanesljivo obstojen učinek, kar cenijo posameznice in strokovnjaki.


FOTO: nalakirajnohte.si

Z blagovno znamko SEMILAC® lahko uživate v čudovitih nohtih kadar koli želite. Manikuro, ki je videti kot na naslovnici modnih revij, lahko ustvarite doma. Vadite, igrajte se z učinki, vedno nosite isti odtenek ali pa izbirajte med več kot 300 barvnimi odtenki. Ni vam treba biti popolna in ni vam treba imeti popolnih sposobnosti za manikuro – z veseljem vas bomo podprli z navdihujočimi nasveti.

Popolna inovacija – izdelek Extend 5 v 1

Leta 2017 je Semilac na trgu prvi predstavil UV LAK, ki v enem izdelku združuje vse potrebno za manikuro nohta in hkrati omogoča podaljševanje nohtov do 1 cm. - inovativni izdelek Semilac UV lak Extend 5v1. Izdelek združuje vse v enem: osnovni premaz (podlak), končni premaz (nadlak), barvo, izravna nohtno ploščo ter podaljša noht do neverjetnega enega centimetra. Semilac UV lak Extend 5v1 zelo olajša in pospeši manikuro in podaljševanje nohtov.


FOTO: nalakirajnohte.si

Podlaki SEMILAC® – popolna izbira za vse vrste nohtov

Poleg pravilne predpriprave nohta izredno pomembno vlogo predstavlja tudi pravilna izbira UV podlage (UV Base) za nadaljnji nanos UV barvnega laka. Tudi na tem področju je SEMILAC® edinstven in ponuja širok izbor UV podlakov – poškodovani, lomljivi, tanki, neenakomerni in ostali problematični nohti za SEMILAC® predstavljajo pravi izziv, saj izbrane sestavine posameznega izdelka rešijo prav vsako težavo. Najlonska vlakna, keratin, vitamini, minerali in ostale skrbno izbrane sestavine poskrbijo za zdrave nohte, na katere boste upravičeno ponosne.

Večina UV podlakov (UV Base-ov) poleg zaščite omogoča tudi podaljševanje nohtnih konic do neverjetnega enega centimetra.


FOTO: nalakirajnohte.si

NAUČI SE Z NAMI DOMA!

Prepričani smo, da ima skorajda vsaka ženska v sebi skrit potencial in talent, da se pravilne manikure nauči tudi sama, zato vse naše izkušnje in naše znanje z veseljem delimo z vami. Da bi bili vaši nohti videti resnično popolni in zavidanja vredni, smo za vas pripravili mnogo navodil in video posnetkov.

Ker naše poslovanje temelji na strastni ljubezni do manikure, poštenosti in predanosti do vas, smo vam z veseljem na voljo. Smo navdušenci nad vsem, kar je lepega, in navdih za svoja dejanja iščemo v vas!


FOTO: nalakirajnohte.si

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del