Quantcast
Radio1_v_zivo


Dobrodošli na bencinskem servisu MOL Radia 1!
Nagrajujemo | 10. 12. 2021 17:00
Prijavi se in z malo sreče boš napolnil svojega jeklenega konjička z visokokakovostnim gorivom MOL EVO
Ključne besede:     MOL    nagradna igra    gorivo    kakovost    bencinski servis
Osvoji brezplačno gorivo!

Tako je, bencinski servis MOL bomo postavili kar na Radiu 1 in vsak dan podarjali brezplačno tankanje za poslušalce, kjerkoli po Sloveniji!

Kako do nagrade? Prijavi se preko SMS-a na 051 300 300 skupaj s ključno besedo MOL in iskanim krajem kjer se nahaja bencinski servis MOL Radia 1.

Vsak dan bomo v drugem kraju. Prvi in zelo pomemben namig pa je, da v kraju stoji bencinski servis MOL. In na njem vas čakajo visoko kakovostna goriva MOL EVO, ki zagotavljajo odličen učinek čiščenja in ohranjanja čistosti motorja. Premium goriva EVO Plus nudijo zanesljiv zagon v ekstremnih razmerah do - 39°C in prinašajo daljšo življenjsko dobo, večjo moč motorja in več prevoženih kilometrov.

Poslušaj Radio 1, da slišiš še druge zanimive namige v katerem kraju, ki ima bencinski servis MOL, danes stoji iskani MOL. Si za to, da popoldanski voditelji Tomaž Klepač, Iztok Gustinčič in Robert Roškar gorivo natočijo tudi tebi? Pošlji odgovor in z nekaj sreče te izžrebamo in ti napolnimo rezervoar tvojega avtomobila.

Voditelji imajo zate še en namig. Na bencinskih servisih MOL te čaka zimska nagradna igra. Natočiš gorivo MOL EVO in osvojiš eno od bogatih nagrad: darilni bon v vrednosti 40, 500 ali 1.500 EUR ali pa kar glavno nagrado Audi Q3. Ja, prav si slišal. Na MOL-u poleg visoko kakovostnih goriv MOL EVO lahko zadeneš še avtomobil Audi Q3. Sanjska nagrada!

Dobro poslušaj Popoldanski program Radia 1, prijavi se in z malo sreče boš napolnil svojega jeklenega konjička z visokokakovostnim gorivom MOL EVO.

IZBERITE GORIVO MOL EVO IN SODELUJTE
V VELIKI NAGRADNI IGRI!


Zakaj gorivo MOL EVO?

Vsa goriva MOL EVO vsebujejo MOL EVOTECH formulo. Slednja vsebuje molekule, ki omogočajo inteligentno čiščenje vašega motorja ter elemente proti trenju in koroziji.

Goriva EVO Plus so premium goriva, ki vključujejo še več formule, uporabljajo pa se lahko za kateri koli tip avtomobila, še posebej pa se priporočajo za starejša vozila na bencinski pogon.

Prednosti premium goriv EVO Plus

- Zanesljiv zagon v ekstremnih razmerah do - 39°C.

- MOL EVOTECH FORMULA omogoča inteligentno čiščenje motorja ter vsebuj elemente proti trenju in koroziji.

- Daljša življenjska doba in večja moč motorja.

- Več prevoženih kilometrov.

Premium gorivo EVO Diesel Plus je danes strankam na razpolago že na 36-ih bencinskih servisih MOL po vsej Sloveniji.

NATOČI GORIVO MOL EVO IN OSVOJI AUDI Q3

Sodeluj v veliki MOL-ovi zimski nagradni igri. Natoči katero koli MOL EVO gorivo in se poteguj za eno izmed bogatih nagrad ter glavno nagrado Audi Q3. Ostale nagrade, ki jih lahko osvojite, so darilni bon za gorivo v vrednosti 40, 500 ali 1.500 EUR, kjer bomo srečne nagrajence izžrebali na dnevni, tedenski in mesečni ravni.

Vsi, ki boste sodelovali v nagradni igri in ob tem točili premium gorivo (EVO 100+ in EVO diesel+), imate 4-kratne možnosti za osvojitev nagrade!

Za vse člane programa MOL loyalty pa smo pripravili prav posebne ugodnosti;

- 4-kratno možnost za osvojitev nagrade, v kolikor ste natočili premium gorivo (100+ in Diesel+),

- 2-kratno možnost za osvojitev nagrade, če natočite standardno gorivo (95 in diesel).

Več o nagradni igri na evo.mol.si/nagradnaigra. 

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del