Quantcast
Radio1_v_zivo


Poročen je in ima otroka, a ljudem ni jasno, kako je to možno - sploh, ko vidijo osebo, ki je z njim na sliki
Ljubezen in odnosi | 4. 12. 2021 8:37
Mislijo, da je z njim zaradi denarja, a je priznala, da ima od nekdaj rada debele fante
Ključne besede:     par    razmerje    debelost    zgražanje    dekle    fant    videz
George ima zapeljivo in seksi zaročenko ... mnogim gre to v nos

Avstralka Sienna Kerra je svojega partnerja, igralca Georgeja Keywooda, ki je javnosti znan po vlogi Craiga iz angleške serije People just do nothing, spoznala na Instagramu. 

Dopisovala sta se pol leta, nato pa sklenila, da se spoznata še v živo. Sienna je spakirala kovčke in se preselila k njemu v Anglijo. Takoj sta začela razmerje, se še bolj zaljubila in se kmalu tudi zaročila. Danes sta srečna in živita v Londonu, imata pa tudi enoletnega sina Oliverja.


Foto: Instagram Sienna / George

A mlad par ne živi v popolni idili, saj se dnevno sooča z grdimi komentarji, ki pa jih največ prejme Sienna, češ, da bi si moralo tako lepo postavno dekle najti bolj privlačnega in izklesanega partnerja.

''Skupaj sta videti ogabno,'' se glasijo komentarji in nekateri so še bolj kruti. 

Sprva sta se s tem obremenjevala, zdaj pa se na račun tega le še nasmejita. Zavedata se, da težav nimata onadva, ampak ostali, ki se obremenjujejo s tem, kaj nekomu ustreza in kaj ne.


Foto: Instagram Sienna / George

Nihče ne more verjeti, kakšnega partnerja si je našla in kaj je bila zanj pripravljena storiti - se odseliti in si z njim ustvariti družino. Mnogi so prepričani, da je z njim zato, ker je igralec, je na račun tega obogatel in ima denar. 

Avstralka vse to zanika in doda, da so ji bili od nekdaj všeč debelušni fantje ter da ni nikoli hodila ali pogledala suhih. Ne razume, zakaj je to tako težko razumeti.

''Ljubiva se in imava razmerje, ki si ga lahko marsikdo samo zaželi. Ljubosumni so na naju,'' pove dekle, ki se s ponosom pokaže v družbi svojega fanta.


Foto: Instagram Sienna / George

''Vsi prijatelji in družina so me skušali prepričati, da se ne zaročim z njim, a jih nisem poslušala. Poslušala sem svoje srce,'' pove Sienna, ki še doda, da večina ljudi misli, da je z njim zaradi denarja.

Pravi, da se je zaljubila v Georga kot človeka, prav tako pa ji je všeč vizualno. Od nekdaj ima rada močnejše moške oz. lahko rečemo kar debele. Zakaj bi morala ženska z lepo postavo imeti postavnega moškega in obratno? Ob tem vprašanju se večkrat zaustavita in se smejita ljudem, ki se ukvarjajo z njuno podobo ter zanalašč ustvarjata smešne slike, s katerimi jih še dodatno razjezita. 


Foto: Instagram Sienna / George
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del