Quantcast
Radio1_v_zivo


Mnogi so v šoku, ko vidijo tole poročno sliko: ''Ubogi otrok, v kakšni družini mora odraščati''
Ljubezen in odnosi | 27. 11. 2021 7:20
Moški je poročen z dvema ženskama, z eno ima otroka, radi pa bi imeli še večjo družino
Ključne besede:     poroka    trojček    monogamija    zgražanje    ljubezen
Par se je poročil še z eno žensko in to ju osrečuje

Diego Rodrigues de Souza (31) in Sanny Rodrigues de Souza (28) sta se spoznala na spletu leta 2006. Začela sta hoditi in po treh letih razmerja sta se še poročila, nato pa čez 7 let dobila otroka Miguela, ki ima danes 5 let.

Vse je potekalo lepo in prav, ko sta se začela spraševati, kako bi popestrila njun zakon. Diego je od vsega začetka vedel, da je njegova žena biseksualka - se pravi ima rada tako moške, kot ženske, kar je sprejel. Začela sta se resno pogovarjati o tem, če bi v zakon sprejela še eno osebo in oba sta bila za.Leta 2019 sta se prijavila  na Tinder in tam spoznala 25-letno Karino. Hitro so se spoznali v živo in začeli razmerje. Na začetku je trajalo nekaj časa, da so se privadili drug na drugega, priznali so, da je bilo tudi nekaj ljubosumja. Ko se je začela epidemija, pa so morali vse več ostajati doma in to je bilo zanje odlična rešitev. Več časa ko so preživeli skupaj, bolj so bili povezani. Ko sta Diego in Sanny vprašala sina Miguela, če se strinja s tem, da bosta mamica in očka dobila v svoje življenje novo osebo, se je strinjal. Deček je le radovedno vprašal starša, če je Karina od obeh dekle in odgovorila sta mu, da je.

Diegova družina je hitro sprejela dejstvo, da ima njihov sin dve dekleti, Sanny-jeva in Karinina pa ne. 

''Ko nas vidijo skupaj v javnosti in da se vsi trije držimo za roke, vidimo, da ljudje gledajo postrani in imajo precej grdih komentarjev,'' povedo zaljubljenci, ki pa so skupaj presrečni in so letos meseca julija naredili še en pomemben korak v njihovi zvezi. Letos julija sta se Diego in Sanny namreč odločila, da poročita tudi Karino ter tako končno postanejo prava družina.
Povabili so le najbližje prijatelje in tiste, ki jih pri tem podpirajo. Poroke sta se udeležili tudi družini deklet.

Zdaj se celo odločajo, da bi družino še povečali in imeli več otrok. 

''To ni fetiš, to je iskrena ljubezen, ki temelji na zaupanju in spoštovanju,'' povedo za vse, ki dvomijo, da lahko takšen zakon uspe.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del