Quantcast
Radio1_v_zivo


Z možem ni seksala že 15 let, a sta skupaj presrečna! Ima tako hudo težavo, da je marsikateri moški ne bi sprejel
Ljubezen in odnosi | 24. 10. 2021 10:57
Nikoli ni imela želje po spolnosti, nato pa so ji odstranili maternico in vse ostale ženske organe
Ključne besede:     spolnost    menopavza    maternica    odstranitev    mladost    operacija    otroci    družina
Natasha Owens pravi, da sta z možem srečna, čeprav ne seksata

Natasha Owens iz britanskega mesta Liverpool ima danes 45-let in je šla skozi pravi pekel že pri svojih 25-ih letih, ko so ji zdravniki povedali, da nikoli ne bo mogla imeti otroka. Njene sanje o tem, da bo postala mama, so se v hipu podrle.

Pri 30-ih letih pa so ji nato postavili redko diagnozo erozivnih lišajev, ki uničujejo nožnico oz. napadajo vaginalne stene. Zaradi bolezni ginekoloških organov je bila potrebna operacija — odstranitev celotne maternice (tako telesa maternice kot tudi materničnega vratu), obeh jajčnikov in jajcevodov. Kot da to že ni bilo dovolj, so ji rekli, da naj se počasi pripravi na življenje brez spolnih odnosov. 

Čeprav je mislila, da ne bo nikoli spoznala pravega moškega, pa se je kasneje zaljubila v Damiana, s katerim sta se tudi poročila. Vedel je, kaj je prestala, a so se v zakonu kmalu pokazale težave, ker iz njene strani ni bilo želje po spolnosti.


Pri 30-ih je šla na težko operacijo, kjer so ji odstranili vse ženske organe

Ob moževi podpori se je vrnila k zdravniku na ponoven pregled in diagnozo trenutnega stanja. Po opravljenih pregledih so ugotovili, da je pri svojih 13-ih letih že šla skozi obdobje menopavze, kar se zgodi eni od milijon žensk.

''Mož mi je vseskozi stal ob strani in me sprejel takšno kot sem, čeprav živiva brez spolnih odnosov že 15 let!''
dodaja Natasha in pojasni, da nikoli ni dobila menstruacije, zaradi česar tudi v mladosti ni imela posebne želje po spolnih odnosih. Zaradi tega se je vedno počutila precej nelagodno in manj ženstveno. 


Z možem Damienom sta kljub njeni težavi srečna

Čeprav je bil njen mož že na začetku seznanjen, da ne bo nikoli mogla roditi svojih otrok, sta se skupaj odločila za posvojitev. Leta 2006 sta posvojila dva otroka, Jamieja in Amy, ki sta danes že najstnika in s tem v svoj dom vrnila veselje, radost ter srečo, njima pa dala brezpogojno starševsko ljubezen.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del