Weston Rowe iz Omahe v ameriški zvezni državi Nebraska,
redno je surovo govedino, jetra, perutnino in celo možgane. Meso kupuje na lokalnih kmetijah in pravi, da ima več energije kot kadarkoli prej.
Potem, ko je raziskoval zdravstvene prednosti surovega mesa, je 39-letnik prešel
na popolnoma surovo prehrano.

»Trenutno jem 99 odstotkov svežega surovega mesa in nikoli nisem zbolel zaradi tega. Predelane hrane sploh ne jem več, niti je ne pogrešam. Meso in surove mlečne izdelke dobim od lokalnih dostavljalcev in prijatelja, ki ima živino. Na vrtu pa sem posadil tudi sadje,« je povedal Weston.
Za hrano zapravi
120 evrov na teden in ima dva do tri obroke dnevno. »Včasih zajtrk preskočim, če pa ga jem, pa pojem tri ali štiri surova jajca in kos sadja. Kosilo je moj največji obrok. Pojem pol kilograma surovega mesa, neslano maslo in tri do štiri surova jajca. Za večerjo imam kuhan krompir. Sladica je domač sladoled in sveže smetane, mleka, jajc in medu.«
Američan najraje je
jetra od perutnine, govedino z maslom in ovčje možgane. Rad ima tudi oči od ovce. Hrane nikoli ne začini. Najbolj kontroverzna hrana na njegovem jedilniku je
surova perutnina zaradi nevarnosti okužbe s salmonelo.
»To je zelo kontroverzno, ampak verjamem, da ima surovo meso naravno razmerje bakterij, ki deljujejo simbiotsko v naših telesih. Pojedel sem več 100 kil surove perutnine in nikoli nisem zbolel," je dejal.
Svoje jedilnike objavlja na socialnih omrežjih in kljub temu, da dobiva številne
negativne komentarje, ga njegovi prijatelji in družina pri tem podpirajo.