Quantcast
Radio1_v_zivo


Petar Grašo je že pozabil na Danijelo - sveže zaljubljen v 31-letnico! To je hčerka njegovega najboljšega prijatelja
Svet slavnih | 5. 10. 2021 8:58
31-letna Hana je že od nekdaj gojila simpatije do 45-letnega Petra
Ključne besede:     Petar Grašo    Hana Huljič    Tonči    razmerje    zveza    pevec    Hrvaška    zaljubljenost    novo    prijateljstvo
Petar je v razmerju s 14 let mlajšo - hčerko svojega najboljšega prijatelja

Hrvaški glasbenik Petar Grašo se je pred časom razšel s pevko Danijelo Martinovič, s katero sta bila v zakonu kar 24 let. Par je za medije dejal, da sta se razšla razumno in ostajata prijatelja, a eden od niju je že sveže zaljubljen.

To je 45-letni Grašo, ki si je našel novo ljubezen, in sicer mu je srce ukradla 31-letna Hana Huljič. Gre za mlado pevko in pianistko ter hčerko avtorja uspešnic Tončija Huljiča, prav tako glasbenika, producenta in nekdanjega člana skupine Magazin.


Petar ljubi Hano, s katero se poznata že zelo dolgo (Foto: Posnetek iz Youtube zaslona)

Tonči je eden najboljših Graševih prijateljev in sodelavcev, zato njegovo hčerko pozna že od malih nog, skupaj pa sta tudi nastopala. Leta 2016 sta skupaj posnela pesem Srce za vodiča, sicer pa je Hana njegova spremljevalna pevka.

Da do Petra že dlje časa gojil simpatije, Hana ni nikoli skrivala, kdaj pa so med njima preskočile iskrice, pa ni znano. 


Tonči s hčerko Hano in prijateljem Petrom pred leti, ko še nista bila par (Foto: Žarko Bašić/Pixsell)

Ko so Tončija pri hrvaškem portalu Gloria pred dvema mesecema vprašali, kako bi reagiral, če bi njegova hčerka izbrala glasbenika za partnerja, pa je dejal: ''Upam, da bo Hana znala boljše izbrati. Petar bo mojo šalo razumel. Midva se vedno draživa.'' 


Hana s svojim očetom Tončijem v oddaji Wow HP Show leta 2019 (Foto: Posnetek iz Youtube zaslona)


View this post on Instagram

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)


Po poročanju hrvaškega portala so tudi Graševi prijatelji potrdili, da je s Hano že kar nekaj časa. Prejšnji vikend so ju tudi ujeli v objektiv, ko sta se sprehajala po Zagrebu in se držala za roke. 

View this post on Instagram

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del