Quantcast
Radio1_v_zivo


Slovenci množično delijo TO sliko po Facebooku, da bi pomagali, v resnici pa gre za nateg! Sploh veste, KDO JE NA SLIKI?!
Viralno | 18. 9. 2021 8:12
To ni izgubljena fotografija para, ampak fotografija dveh igralcev iz filma
Ključne besede:     fotografija    film    nateg    Facebook    igralec    igralka    smešno    pomoč
Po spletu kroži veliko neverjetnih in manj verjetnih stvari, vidimo in preberemo marsikaj, vprašanje pa je le, kaj od tega je resnično in kaj ni. In tako je nekaj časa nazaj zaokrožila fotografija para iz leta 1955 s tekstom, da sta na sliki oče in mama neke osebe, zdaj pa se je ta slika izgubila in bi jo radi našli. No, to seveda ni res. Gre za nateg, ki pa mu je nasedlo kar precej ljudi. 

Prosim pomagajte!

Tole sliko sem našel na tleh zunaj Lidla. Na zadnji strani piše:

''Mami in oči, 1955''.

Z veseljem bi jo vrnil lastniku, izgleda kot stara in dragocena fotografija.

Prosim delite da najdemo lastnika!

Se glasi slovenska različica teksta fotografije spodaj, kjer sta v resnici na sliki igralec in igralka, marsikdo pa tega sploh ne ve. Na fotografiji nista oče ali mama, ne gre za resnični osebi, temveč gre za fotografijo iz filma.


Marsikdo ne ve, kdo je na sliki in jo deli po spletu, da bi pomagal - v resnici pa gre za nateg

Nazaj v prihodnost (izvirno angleško Back to the Future)
je ameriški znanstvenofantastični film iz leta 1985. Michael J. Fox je nastopil v glavni vlogi najstnika Martyja McFlyja, ki odpotuje nazaj v leto 1955, kjer sreča svoje bodoče starše v srednji šoli in po naključju postane simpatija lastne matere. Christopher Lloyd se je predstavil v vlogi ekscentričnega znanstvenika dr. Emmetta »Doca« Browna, Martyjevega prijatelja, ki mu pomaga popraviti škodo v zgodovini in poskrbeti, da se starša zaljubita. Skupaj najdeta tudi način za vrnitev nazaj v leto 1985.


Igralec Crispin Glover danes šteje 57, igralka Lea Thompson pa 60 let