Quantcast
Radio1_v_zivo


Ugani TIDAL HIT!
Nagrajujemo | 18. 6. 2021 17:01
Si tudi ti med tistimi, ki rad poslušaš največje uspešnice in že po nekaj taktih prepoznaš skladbo?
Ključne besede:     Telemach    TIDAL hit    uspešnice    paket    žreb    Samsung Galaxy
UGANI TIDAL HIT!

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega radijskega programa v Sloveniji, Denis Avdić show obožuje glasbo. In dobro vemo, da štirje prijatelji pri tem niso sami! Si tudi ti med tistimi, ki rad poslušaš največje uspešnice in že po nekaj taktih prepoznaš skladbo?

Sedaj je čas, da sprejmeš izziv.

Prijavi se na 051 300 300 s ključno besedo "TIDAL" in če te pokličemo bo pred tabo zabaven TIDAL izziv:

Ugani TIDAL hit, še pred njegovim začetkom! Je to možno? Seveda je! Predvajali ti bomo uvod dobro znane uspešnice, tvoja naloga pa bo, da prehitiš začetek petja. Da torej skladbo prepoznaš še preden se začne petje. Čaka te torej nekaj napetih sekund, ko čakamo na naslov skladbe ali ime izvajalca.

Če bo odgovor pravilen, boš namesto TA – DA, zaslišal TIIIDAL in že boš v finalnem žrebanju za glavno nagrado, ki bo Telemachov paket NAJVEČ, brezplačno za 12 mesecev in mobilni telefon Samsung Galaxy S21 5G 256GB! Zapovrh prejmeš pa še brezplačno uporabo glasbene platforme TIDAL, kjer boš lahko kadarkoli in kjerkoli poslušal ravno tisti hit, ki si ga želiš!

Če ne bo šlo v prvo, jutranja ekipa pomaga in poskrbi, da te komad ne prehiti, da imaš torej še eno možnost in še enkrat zavrtijo uvod. V prepoznavanju komada se poleg poslušalca, ki je na telefonski vezi, tisti hip lahko pomeri kar vsa Slovenija, saj lahko ob poslušanju ugiba vsak.Predstavljamo ti storitev TIDAL, globalno glasbeno in zabavno platformo, ki ti prinaša neverjetnih več kot 70 milijonov skladb, tudi slovenskih in regijskih, kar 250.000 visokokvalitetnih glasbenih videov, pa še ekskluzivne prenose v živo in dogodke. Na TIDAL-u lahko izbiraš tudi med že pripravljenimi playlistami za zvrst, ki te zanima. In vse to te med drugim čaka kar na tvojem telefonu, poslušaš pa lahko tudi brez povezave, saj svoje najljubše komade ali pa kar cele albume tudi preneseš.

Naj se nova dimenzija zabave in uživanja v glasbi s TIDAL-om začne!

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del