Quantcast
Radio1_v_zivo


Poročil se je z mlajšo žensko in bil vesel, ker si ni želela imeti otrok! Izvedel, ZAKAJ in si moral poiskati psihiatra
OMG/WTF | 25. 6. 2021 4:53
Njegova žena je bila v resnici moški
Ključne besede:     žena    mož    skrivnost    bizarno    transseksualec    Indonezija    varuška    ločitev    psihiater    pomoč    razmerje    šok
Poročen je bil z moškim, pa sploh ni vedel

64-letni Jan iz Belgije je bil kar 19 let poročen z 48-letno Indonezijko po imenu Monica, dokler ni izvedel njene skrivnosti, ki mu je uničila življenje. Spoznala sta se davnega leta 1993, ko je bila zaposlena pri njegovi sestri kot varuška. Prišla je iz Indonezije v mesto Antwerp in se tam udomačila.

''Bila je izredno lepa in ženstvena,'' se spominja Jan, ki je bil takrat ravno v ločitvenem postopku in se je kmalu zaljubil v prelepo Monico ter se čez nekaj časa z njo tudi poročil. Takrat je imela ona 27 let, Jan pa že 44. Vesel je bil, ko mu je rekla, da si ne želi otrok, saj je imel on že dva odrasla sinova.

''Mojim otrokom je bila odlična mama, ki je znala fantastično kuhati, ni pa znala likati in je bila zelo slaba v pospravljanju. To me ni motilo, šele zdaj mi je jasno zakaj.''Čez čas se je Monica začela spreminjati. Po nekaj letih zakona je začela hoditi ven, se zabavala v klubih, prihajala pozno domov in se oblačila vse bolj izzivalno. Začele so krožiti govorice, da je bila nekoč moški. Jan temu ni nasedel, čeprav je čutil, da se je spremenila. Nekega dne pa je na njenem računalniku odkril pogovore z mlajšimi moškimi. Ugotovil je, da ga vara, a to še zdaleč ni bilo najhujše.

Ničesar ni sumil do trenutka, ko je prišla k njemu na obisk njena sestrična in mu razkrila skrivnost. ''Monica se je rodila, kot fant,'' Jan je to takoj povedal sinu, ki je začel raziskovati in prišel do informacij, ki so ga pretresle. Odkril je, da je sestrična govorila resnico.

Spominja se, kako je odvihral do nje in želel izvedeti resnico. ''Pritisnil sem jo ob zid in jo prisilil, da mi pove resnico. Vprašal sem jo, če je res moški in odgovorila mi je, da se je rodila kot fant ter se dala zelo zgodaj operirati ter bila več let na hormonski terapiji. Rekla je, da je zdaj ženska in da ni več pomembno, kaj je bila v preteklosti.'' Jan je obnemel in mislil, da je vse le grda šala.''Obnemel sem. Mislil sem, da se mi bo zmešalo. Moj svet je bil v trenutku uničen, počutil sem se zlorabljeno.''


Po tem dogodku je potreboval psihiatrično pomoč, najel pa je tudi odvetnika. Monico želi tožiti za vse, kar mu je naredila hudega. Zavajala ga je, živela na njegov račun in ga celo varala. Izrabila ga je in si ustvarila lepo življenje na račun nekoga, ki jo je resnično ljubil.

''Ničesar nisem opazil. Vsak mesec se je celo pretvarjala, da ima menstruacijo, kupovala je vložke, tampone ... Ničesar sumljivega ni bilo in tudi seks je bil normalen,'' je dodal za konec in rekel, da želi, da čimprej izgine iz njegovega življenja.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del