Quantcast
Radio1_v_zivo


Nevesto označili za ''BOLNO,'' ko je delila svoje poročne fotografije in so izvedeli, KDO JE OB NJEJ!
OMG/WTF | 19. 5. 2021 9:39
3 mesece po razhodu se je poročila z novim - najela je igralca!
Ključne besede:     poroka    bolno    igra    ženin    igralec    bivši    maščevanje    poročne slike    nenormalno    lažno
Najela igralca, ki je igral ženina in zaigrala lažno poroko

24-letna Sarah Vilard iz Nemčije se je razšla s fantom, kar jo je tako močno prizadelo, da se mu je hotela maščevati. Razmišljala je, kaj bi naredila, da bi ga prizadela in se domislila nečesa, kar marsikomu ne bi prišlo niti na misel.

Najela je igralca in zaigrala, da je spoznala sanjskega moškega ter se z njim poročila. Igralec je tako za en dan postal ženin, ona pa lažna nevesta v prelepi poročni obleki. Na lažno poroko je povabila tudi svoje prijatelje, ki so prav tako morali za en dan postati lažni svatje in se pretvarjati, da so presrečni. 


Bivšemu se je hotela maščevati s tem, da je spoznala novega in se poročila

Sarah si je kupila prelepo obleko in z lažnim ženinom objavila nešteto fotografij, kako je potekala poroka. Skupaj sta zaplesala tudi poročni ples, se objemala, poljubljala in delovala presrečno.

Ni hotela razkriti, koliko denarja je zapravila za lažno poroko, a zadeva zagotovo ni bila poceni. Najeti je morala igralca, fotografe, kupiti obleke in še veliko več, da bi pretentala svojega bivšega.

Najbolj bizarno pa je to, da se je ta ''poroka'' zgodila le 3 mesece po razhodu, kar se je njenemu bivšemu partnerju zdelo precej čudno, ko je videl slike. 


Zaigrala je lažno poroko in bivši je čisto znorel - njen načrt je deloval

Popolnoma je znorel, saj je bil prepričan, da ga je varala medtem, ko sta bila še skupaj, glede na to, da je v treh mesecih spoznala moškega in se z njim tako rečeno poročila čez noč.

Nato je prišel k njej na dom, da bi se pogovorila na štiri oči, a ga je zavrnila. Ko je spoznala, da je njen načrt deloval in se je bivši pokesal, ga ni hotela več. 

''Zablokirala sem ga vse povsod in odstranila iz svojega življenja. Sem samska in presrečna. Vesela sem, da se bom lahko od zdaj naprej osredotočila le nase''.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del