Quantcast
Radio1_v_zivo


V Pirnarjevih salonih preizkusite delovanje najsodobnejših vrat na prstni odtis
Oglas | 12. 4. 2021 6:07
Od 12. do 16. aprila 2021 bo v Pirnarjevih salonih v Ljubljani in Mariboru Teden čitalca na prstni odtis.
Ključne besede:     pirnar    vrata    salon    teden    čitalca    prstni    odtis
Od 12. do 16. aprila 2021 bo v Pirnarjevih salonih v Ljubljani in Mariboru Teden čitalca na prstni odtis (Foto: Pirnar)

V Tednu čitalca na prstni odtis  boste lahko podrobneje spoznali sodobni sistem odpiranja vhodnih vrat na prstni odtis, ki bistveno poenostavlja vaše življenje, in izkoristili posebno priložnost, ki so jo za vas pripravili Pirnarjevi strokovnjaki.

Verjetno ste se že zalotili, kako s polnimi rokami vrečk iščete ključe vhodnih vrat, ki se vam vztrajno izmikajo in preizkušajo vaše potrpljenje. Ali pa so otroci izgubili ključe in ne morejo v hišo, medtem ko ste vi še v službi. S čitalci prstnih odtisov lahko pozabite na skrbi in ohranite mirne živce, saj za odklepanje ne potrebujete več ključev, ampak jih odprete preprosto s prstnim odtisom ali celo samo s pogledom.

V podjetju Pirnar, kjer že več desetletij postavljajo mejnike v kakovosti vhodnih vrat, so čitalci prstnih odtisov nepogrešljiv sestavni del celotnega vhoda, vedno bolj pa postajajo tudi del pametnih instalacij sodobnih domov. Če se odločate za novogradnjo, nakup ali celovito prenovo hiše, ne pozabite na ta pomemben detajl, ki vam bo občutno olajšal bivanje.Zanesljiva in varna uporaba

Vrata na prstni odtis predstavljajo povsem varno alternativo tradicionalnim načinom zaklepanja:

- Čitalec je lahko popolnoma skrit in onemogoča manipulacijo.
- Vstopajo lahko samo vnaprej določene osebe.
- Imajo daljšo življenjsko dobo kot klasične mehanske ključavnice

Enostavno upravljanje

Uporaba čitalca na prstnih odtis je enostavna, saj prst preprosto položite na čitalec ali pa s prstom potegnete čezenj. V primeru preveč suhih ali vlažnih prstov, ob morebitnih poškodbah prstov, umazanih ali preveč namazanih rokah s kremo, se je pri starejših modelih dogajalo, da jih čitalec ni prepoznal.

Ti porodni krči, ki so jih imele prve generacije čitalcev, je razvoj tehnologije v zadnjih letih že skoraj povsem odpravil.

Rezervirajte termin obiska v Pirnarjevih salonih vhodnih vrat v Ljubljani ali Mariboru od 12. do 16. aprila 2021 in v živo preizkusite delovanje najsodobnejših vrat na prstni odtis.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del