Quantcast
Radio1_v_zivo


Razkrito, zakaj si je Britney Spears pred leti OBRILA GLAVO! Priznala, česa ni prenesla ...
Svet slavnih | 3. 4. 2021 3:39
Dejala, da ni prenesla, da se ljudje dotikajo njenih las
Ključne besede:     Britney    Spears    živčni zlom    razkrito    lasje    zabritost    dokumentarec    kariera    glasbenica    psihiatrija
Pop princesa je v svoji glasbeni karieri imela veliko padcev

Pisalo se je leto 2007, ko je pop princesa Britney Spears (39) doživela živčni zlom, ki pa nam je ostal v spominu tudi po tem, da si je obrila glavo. Njeno mentalno zdravje je začelo pehati, ko se je ločevala od bivšega partnerja Kevina Federline-ja, s katerim ima tudi dva otroka. V tistem času naj bi ji Kevin zaradi njenega neuravnovešenega stanja vzel otroka, kar jo je še bolj spravilo v obup. Ko se je pojavila pred njegovo hišo, da bi ju videla, pa ji Kevin takrat tega ni pustil. 

Vsa jezna in razburjena je odšla do najbližjega frizerskega salona in prosila frizerko, da ji zabrije celo glavo. Frizerka jo je skušala pregovoriti, da naj se umiri in dobro premisli, ko je Britney sama od sebe vzela brivnik ter si zabrila glavo. Čeprav je frizerka spustila rolete salona, da je ne bi videli, pa so zviti paparaci le uspeli najti možnost in jo poslikati pri dejanju, ki ga je zvezdnica storila.

Po končanem obisku frizerskega salona, pa je svojo pot nadaljevala do bližnjega studia za tetoviranje. Lastnica tatu studia se spominja, kako zanemarjena in čudna je prišla k njej.Ni prenesla, da so se jo dotikali po laseh

Videla je, da si je zabrila glavo in ko jo je vprašala, zakaj je to storila, ji je dejala: ''Ne želim, da se me še kdorkoli dotika po glavi oz. me boža po laseh! Ljudje se me stalno želijo dotikati po laseh, to me živcira,'' je zaključila Britney in si takrat omislila še tatu.

Vedno so jo nadzorovali, nikoli je ni nihče poslušal

Kasneje se je razvedlo tudi to, da zvezdnica ni nikoli imela besede o tem, kako naj bo videti njena pričeska, saj je vse odločitve o njenih oblekah in frizurah sprejemala njena menedžerska ekipa. To, da so ji nenehno delali pričeske in ji gladili lase, pa jo je spravljalo v obup. V tistem trenutku ji je prekipelo in je temu naredila konec - zabrila si je lepe dolge lase.

Pop princesa se je tako čez noč spremenila v povsem drugo osebo. Nasmejana, prikupna in vesela Britney je postala zanemarjena, žalostna in najbolj depresivna ženska.Britney danes živi bolj umirjeno življenje, na glasbeni sceni je ni skoraj videti več. Njena sinova sta že odrasla in je nanju zelo ponosna. Pred kratkim pa je izšel tudi njen dokumentarec, ki govori o vzponih in padcih njene glasbene kariere ter o njenem privatnem življenju. V njem spregovori tudi o tem, kako je končala na psihiatričnem oddelku in razkrije svoj odnos z očetom, ki je bil od nekdaj zelo slab, kar je bil tudi povod za njene mentalne težave.


''Jokala sem dva tedna, včasih še vedno jokam,'' se spominja svojih depresivnih časov, ko je bila na dnu in ni več videla izhoda. 

''Že celo življenje sem izpostavljena nastopanju pred ljudmi. Potrebno je veliko moči, da zaupamo vesolju in resnični ranljivosti, ker so me mediji vedno obsojali ... žalili ... in osramotili ... in še vedno me,'' je zapisala pred nekaj dnevi na Instagramu.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del