Quantcast
Radio1_v_zivo


USPELO JIMA JE! Anja in Roškar sta v postelji PREŽIVELA 24 ur!
WOW | 19. 3. 2021 9:16
Anja in Roškar sta v postelji počela vse drugo, samo spala ne ...
Ključne besede:     Anja    Roškar    postelja    24 ur    izziv    Dormeo    spanje    naloga
Uspelo jima je!

Anja in Roškar sta v postelji preživela celih 24 ur! Skupaj z Dormeo sta se podala na izziv, ki ga še nikoli v življenju nista opravljala in uspelo jima je. V postelji pa sta počela vse drugo, samo spala ne! Med drugim sta jedla, igrala Twister, telovadila in počela še marsikaj zanimivega ... 

Poglej si, kaj vse sta počela v 24 urah!

KDO SE PRVI ZASMEJI9:00 - Kaj misliš, koliko vicev lahko slišiš, brez da se zasmejiš? Točno takšen IZZIV je trenutno pred Anjo in Roškarjem! Avdić ima za njiju cel koš vicev, na njima pa je, da zadržita vodo v ustih čim dlje časa. 

JUTRANJA JOGA
7:30 - Kolikokrat si že izvajal jogo v postelji? Zagotovo nikoli!  Anja in Roškar tudi ne, zato sta jo prvič preiskusila, in sicer ob pomoči Jakoba Kapusa.


BUDNICA!
5:00 - Dobro jutrooo! Anja in Roškar sta v postelji zdržala celo noč - zdaj je čas za mokro budnico, za katero je poskrbela Jana ;)


KAJ SE SKRIVA V ŠKATLI?21:00 - Le, kaj se skriva v škatli? Anja je Roškarju pred spanje pripravila presenčenje ... Oh, kako lepo!


PRAVLJICE ZA LAHKO NOČ20:00 - Anja je zmagovalka prejšnjega kviza in je dobila večji del postelje. Kot pa se za večer spodobi, so na vrsti PRAVLJICE! Kaj misliš, bodo na vrsti pravljični junaki ali kaj drugega?


BITKA ZA VEČJI DEL POSTELJE19:00 - Kdo je boljši v kvizih: Anja ali Roškar? Iztok Gustinčič jima je pripravil POP KVIZ in tisti, ki zmaga, si lahko prisvoji največji del postelje.


VPRAŠAJ ANJO IN ROŠKARJA - KARKOLI!16:30 - Vzela sta si čas za poslušalce in odgovarjala na njihova vprašanja in jim skušala kar se da dobro odgovoriti ... Sta vse povedala po pravici? Preveri ;)


TWISTER NA POSTELJI13:00 - V času kosila pa sta si na postelji privoščila raje razgibavanje. Si se že igral Twister? Potem veš kako je težko, sploh, če to počneš na postelji.


ZAJTRK V POSTELJI10:00 - Malce po 10. uri so se jima v postelji pridružili tudi Jana, Denis in Deželak. Čas je bil za zajtrk in sicer v kombinacijah, ki ne gredo ravno skupaj. Komu se je najbolj obračalo?


ZAČETEK POSTELJNEGA POPOTOVANJA9:00 - Tako se je začelo njuno posteljno popotovanje! Se bosta tudi zbudila tako nasmejana in dobrevolje?

Fotogalerija: Anja in Roškar 24 ur v postelji (21 slik)

Oglejte si galerijo slik
24 ur v postelji
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del