Quantcast
Radio1_v_zivo


Zapeljivo igralko serije Obalna straža danes ne bi prepoznal! Ima 52 let, a je popolnoma druga oseba
Svet slavnih | 27. 2. 2021 3:21
Če ne bi zapadla v droge, bi še danes izgledala vrhunsko, so prepričani mnogi
Ključne besede:     Obalna straža    igralka    videz    sprememba    Caroline    Yasmine    droge    debelost    zvezdnica
Yasmine je nekoč veljala za eno izmed najbolj zapeljivih zvezdnic

Yasmine Bleeth je svojo slavo doživela v 90-ih, ko je zaigrala v seriji Obalna straža kot seksi reševalka iz vode Caroline Holden. Skupaj s Pamelo Anderson sta bili ženski, ki sta burili moško domišljijo in marsikdo je sanjal o tem, kako ga dekleti rešujeta iz vode.


S Pamelo Anderson sta bili seksi reševalki iz vode

A slava s seboj prinese tudi številne težave, ki pa jim marsikateri zvezdnik ni kos. In tako je tudi Yasmine zapadla v droge, ki pa so jo stale igralske kariere in tudi zapeljivega videza, ki bi ga pri 52-ih letih, kot jih šteje danes zagotovo lahko še vedno ohranila. 


Če Yasmine ne bi zapadla v droge, bi še danes izgledala vrhunsko

Igralka je nehala igrati že davnega leta 2003 in takrat je šlo njeno življenje le še na slabše. Kar nekajkrat se je zdravila na kliniki za odvisneže od drog in bila leta 2001 celo aretirana za posedovanje kokaina v avtu. 


Le nekaj let nazaj je bila videti takole zapeljivo

Čez leta pa je nabrala tudi kar precej kilogramov in se vizualno močno spremenila. Na svoj videz ne da veliko, čeprav je bila nekoč znana po tem, da je bila vedno urejena od glave do peta. Njeni prijatelji in znanci so prepričani, da bi pri svojih letih lahko še vedno izgledala vrhunsko, saj je od nekdaj skrbela za svoj videz, a so jo droge in z njimi povezana depresija pošteno načele.


Velikokrat jo vidijo, kako sprehaja svojega psa

Danes 52-letnica živi v Kaliforniji in pravi, da se večino časa zadržuje doma, posledično zaradi epidemije. Ima majhnega psa, ki ga rada sprehaja, njeno življenje pa ni nič kaj glamurozno kot nekoč. 

Pravi, da se še vedno bori s tem, da ne bi zapadla v droge in da je to zdaj postalo del njenega življenja.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del