Quantcast
Radio1_v_zivo


PREOBRAZBA, DA TE KAP! Fant še NI VIDEL njenega pravega obraza: SPREMENILI SO JO V ''BARBIKO!''
OMG/WTF | 19. 2. 2021 8:02
''Spremenite jo nazaj,'' je dejal fant, ko je videl svoje dekle v čisto novi preobleki
Ključne besede:     preobrazba    šokantno    Barbika    gotika    stil    lasje    leče    šok    videz    make over
Aryn se je že v srednji šoli začela oblačiti v precej nenavadna oblačila in svoj obraz skrivati pod kupom ličil. Pravi, da se v temačnih oblačilih počuti samozavestno in se ne želi spreminjati.

Vsak dan porabi dve uri in pol, da se namaže, vstavi kontaktne leče in poskrbi za ''strašljiv'' videz. Redno si brije tudi obrvi, saj pravi, da jo motijo in uporablja umetno kri.

View this post on Instagram

A post shared by vampryn (@vampryn_)


Njen fant Connor je ni še nikoli videl drugačno in je najbrž sploh ne bi prepoznal, če bi si z obraza obrisala vsa ličila. Zaljubil se je v njeno podobo in ne želi, da bi jo spreminjala. 

A nad njenim videzom niso vsi navdušeni. Njena družina njenega stila ne razume, sploh mama, ki ji vedno, ko jo obišče pravi, da bi lahko vsaj kontaktne leče dala ven.


Prej / Potem

Aryn pravi, da ne želi biti dolgočasna, kar pa z njenim stilom oblačenja zagotovo ni. Ker pa so jo vsi že vajeni v temačnih oblačilih, pa se je odločila, da bi presenetila s preobrazbo, ki bo vse pustila odprtih ust. 

''Iz svoje temačne podobe se bom spremenila v nekaj, kar ni prav nič podobno meni'' 


Iz temačne preobleke v nekaj, kar sama ne bi oblekla nikoli

Prepustila se je rokam make up artistke Melanie Viger, ki jo je spremenila v pravo Barbiko. Melanie je imela precej dela z njenimi lasmi - dredami, ki jih je morala spraviti pod lasuljo, a ji je na koncu le uspelo. Nato ji je z obraza obrisala make up in čas je bil za svež, sijoč ter prelep videz.

Poskrbela je tudi za obleko in sicer v barvi, ki je Aryn ne bi oblekla nikoli - umazano roza.


Aryn so spremenili v pravo princesko
 
Ko je stopila pred ogledalo in se prvič zagledala v novi podobi, pa je bilo videti, da ji ni prijetno. Dejala je, da se ne počuti dobro in ji ta novi videz sploh ni všeč. 

''Spremenite jo nazaj,'' je dodal njen fant, Aryn pa je prav tako dejala, da se ne počuti dobro v teh oblačilih in komaj čaka, da se vrne nazaj v svojo staro podobo. Njena sestra pa je dejala, da je v resnici zelo lepa. 


Njena sestra je bila nad novo podobo navdušena, fant pa ne
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del