Quantcast
Radio1_v_zivo


Roškarju je šlo na BRUHANJE! A če želi priti do 50 TISOČ sledilcev, mora stisniti zobe!
Denis Avdić Show | 8. 1. 2021 10:50
Roškarjeva pot do tisočerih sledilcev se je začela danes zjutraj
Ključne besede:     denis    avdić    show    radio1    mojradio1    miha    deželak    anja    ramšak    jana    morelj    robert    roškar    instagram    sledilci    izzivi    ribe
Roškar je na poti do 50 tisoč sledilcev

Cela Slovenija se je spraševala, zakaj Roberta Roškarja ni več na Instagramu. Zdaj je jasno, njegov profil so mu hekerji najprej deaktivirali, nato pa zbrisali, zato bo moral začeti od začetka! V Denis Avdić Showu so se zato odločili, da mu pomagajo pridobiti sledilce nazaj!

»Na profilu sem imel res ogromno videev, vsebine, vse moje dileme, mislim, da jih je bilo 94. Za Instagram, ki je bil moj način življenja sem porabil ogromno časa in ur, to sem res rad počel, sledilci so bili moja družina,« je skrušeno dejal Roškar, ki se je pogumno podal na pot do novih sledilcev.

Avdić mu je dejal, da vse le ne bo tako enostavno, saj bo moral za vsakih 10.000 sledilcev opraviti prav poseben izziv. Za 10 tisoč sledilcev bo moral pojesti ogabno smrdečo švedsko ribo iz konzerve, za 20 tisoč bo moral 24 ur »prankati« Anjo, za 30 tisoč splezati na trboveljski dimnik, za 40 tisoč skočiti bungeejumping iz Masleniškega mostu, za 50 tisoč pa si bo moral okoli popka tetovirati Denis Avdić Show forever!In ker je Robert že v manj kot eni uri dosegel prvi mejnik, 10 tisoč sledilcev, je že opravljal prvi izziv! Z veliko muko in odporom je v družbi Jane najprej povohal konzervo smrdečih rib, nato pa en kos odgriznil in ga s težavo spravil po grlu.

»Upam, da mi bodo ljudje sledili na tem mojem novem Instagram profilu, da so me pogrešali in si bodo spet želeli mojih vsebin. Ljudje imajo radi pravega Roberta Roškarja, cenijo, da sem to kar sem – preprost fant iz Prlekije, čeprav delam na radiu. Rad se šalim predvsem iz sebe, odkrito priznam svoje slabosti. In ko se znaš pošaliti sam iz sebe, se lahko tudi iz drugih. Sledite mi in skupaj se bomo nasmejali mojim vsebinam, ki jih pripravljam za vas,« je optimistično zaključil Roškar.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del