Quantcast
Radio1_v_zivo


Mama in hči želeli na bankomat, ko sta opazili, kaj počne 26-letnik! Opozorili sta ga, nato pa je iz avta stopil še kolega
Slovenija | 4. 1. 2021 11:22
Dva Novogoričana grdo obračunala z mamo in hčerko
Ključne besede:     neprimerno    pretep    uriniranje    javni    kraj    policija    bankomat    bencinski servis
18-letnica morala poiskati zdravniško pomoč, poročajo novogoriški policisti

Do pretepa med dvema ženskama in moškima je prišlo v Novi Gorici, ko sta se 46-letna mama in njena 18-letna hči odpravili do bankomata, na bencinskem servisu na Vojkovi cesti. Tja sta se odpravili peš, in sicer 30. decembra 2020 okoli 18. ure ter naleteli na 26-letnega domačina, ki je uriniral v bližini bankomata. Opozorili sta ga na neprimerno početje in se mu približali. Ta se je usedel v osebni avtomobil, kjer je bil zraven še njegov kolega, prav tako 43-letni domačin. 

26-letnik ju začel neprimerno ogovarjati, mlademu dekletu pa je govoril, kaj vse bi ji delal. Pristopili sta do avtomobila in ga še enkrat opozorili, da se ne spodobi urinirati na javnem mestu. Njuno opozarjanje ga je močno razjezlilo in je postal agresiven. Začel je kričati in želel izstopiti iz avtomobila, a mu je 46-letnica to preprečila tako, da je zaloputnila z vrati vozila. To je večkrat ponovila, nato pa je prekipelo drugemu moškemu, ki je sedel na zadnjih sedežih.

Izstopil je iz vozila in s pestjo udaril 18-letnico v predel nosu. Začela je močno krvaveti, a se je kljub temu skušala braniti in mu udarec vrniti. Mama je nato poskušala hčerko ubraniti udarcev in se je postavila med njo ter napadalca.


Foto: Regionalna obala

Udarce sta ob tem prejemali obe ženski, vsi skupaj pa so se hkrati pomikali proti bližnji trgovini. Nasilje je preprečil varnostnik, ki je izstopil iz trgovine in napadalca zgrabil ter zvlekel stran. Nato sta se nasilneža odpeljala s kraja dogodka, najstnica pa je morala poiskati zdravniško pomoč. 

Novogoriški policisti bodo zoper oba nasilneža, ki sta stara znanca policije, podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe in grožnje.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del