Quantcast
Radio1_v_zivo


Mislila, da je pokrila svojega sina, ko je zjutraj UGOTOVILA, kdo je v resnici prespal v njeni hiši
LOL | 9. 11. 2020 3:44
Mladenič je zgrešil dom in šel prespati v napačno hišo
Ključne besede:     sin    tujec    zabava    odeja    šok    jutro    mama    halloween    maska    alkohol    hiša
To je neznanec Marc, ki ga je Juliet zamenjala za svojega sina

Juliet Jarvis je na splet delila svojo zanimivo anekdoto iz Noči čarovnic, ki se ji je zgodila ravno tri leta nazaj. Dejala je, da je v svoje stanovanje sprejela tujca, misleč, da je njen sin. 

Zgodilo se je, ko je vstala ob 4:30 zjutraj, da bi preverila, če se je sin že vrnil z zabave. Našla ga je, kako spi na tleh njene garderobne omare in videti je bilo, da je kar precej globoko pogledal v kozarec. Ni ga hotela buditi, ni prižigala luči, pa mu je le prinesla vzglavnik in odejo. Mladenič se ji je celo zahvalil, kar jo je močno presenetilo, saj njen sin običajno v takšnem stanju ni zmogel odpreti niti ust.


Ker je bil zamaskiran, Juliet sploh ni opazila, da to ni njen sin

Sama pri sebi se je nasmehnila in si mislila, da je očitno sin čez noč postal vljuden. Potem je pokukala še skozi okno, da bi preverila, če se je domov vrnil z avtom. Videla je, da ga ni in si mislila, da ga je najbrž nekdo pripeljal. Vesela je bila, da ni za volan sedel pijan. 

Nato je odšla nazaj v posteljo. Čez približno 2 uri, ko je vstala in šla preveriti, če je sin že vstal, pa je ostala brez besed. 

Mladenič, ki je spal na tleh, ni bil njen sin!


Prinesla mu je vzglavnik in šele zjutraj ugotovila, da ni pokrila svojega sina, ampak tujca

To je bil fant po imenu Marc, ki je pošteno zgrešil hišo oz. svoj dom in se odločil, da bo šel prespati kamor ga bodo pač nesle noge. In čisto slučajno je Juliet pustila odklenjena vrata za sina, ko je notri vstopil on. Zaradi prekomerne doze alkohola se mu niti sanjalo ni, kam je prišel ali sploh, kje je spal. 

Juliet in njen mož sta se temu pripetljaju pošteno nasmejala, malce manj pa je bilo prijetno Marcu, ki mu je bilo precej nerodno. Skuhala mu je kavo, potem sta malce pokramljala, čez nekaj časa pa ga je mož odpeljal domov. Živel je nekaj kilometrov stran. Dejala je še, da ji je odleglo, ker je videla, kako prijeten mladenič je Marc in da v njenem stanovanju ni prespal kakšen kriminalec. 


To je njen pravi sin, ki pa ga tistega jutra ni bilo še domov ...

Ko je njen sin izvedel, kaj je naredila, pa je v šali dejal, da je močno razočaran. ''Nisem mogel verjeti, da me lastna mama ni prepoznala in me zamenjala kar z nekom!''
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del