Quantcast
Radio1_v_zivo


Ko ga zagledajo na ulici ne morejo NEHATI STRMETI vanj: "Na bruhanje mi gre, kaj počne!"
Ljubezen in odnosi | 6. 10. 2020 12:00
Američan je v razmerju z dvema ženskama
Ključne besede:     poliamorija    ljubezen    odnosi    žena    mož
Shai se je ločil po 19-ih letih

Shai Fishman iz Pennsylvanije (ZDA) se je odločil končati 19-letni zakon, da bi po vzoru TV serije, poskusil poliamorijo. Poliamorija se prakticira iz želje po sprejemanju po več kot enem intimnem razmerju v soglasju z ostalimi udeleženci.

46-letnik se je navdušil nad serijama Big love & Polyamory in pa Married and dating. V tem času je bil poročen z ženo Danielle, kateri je predstavil idejo o poliamoriji. Odločila sta se, da poskusita, ampak Danielle se je po sedmih mesecih »sesula«, saj tega ni več zmogla. Leta 2014 sta se zato razšla.


foto: Instagram

Dva meseca kasneje je Shai na spletni strani za zmenkarije spoznal trenutni partnerki, 40-letno Leo in 41-letno Krissy.

»Obe dekleti sta imeli na profilu označeno, da sta za monogamijo in da poliamorija ni za njih. Jaz nisem dovolil, da bi me to zaustavilo. Želel sem ju spoznati, saj se nikoli ne ve koliko je lahko nekdo odprt,« je dejal Američan in dodal, da obstajajo trenutki, ko so fokusirani en na drugega in trenutki, ko si vzamejo čas zase. So v odprtem razmerju, občasno se dobijo tudi z drugimi ljudmi.


Foto: Instagram

»Ljudje v javnosti po navadi čudno gledajo v nas, sploh če izkazujemo čustva,« je še dejal Shai. Ena izmed mimoidočih pa mu je nekoč rekla: "Na bruhanje mi gre kaj počnete!"