Quantcast
Radio1_v_zivo


Eno leto je VSAK DAN jedel samo PICO! Ko so prijatelji videli, KAKŠEN JE POSTAL, so mu rekli naj neha
Zanimivo | 5. 10. 2020 6:31
''Vse lahko ješ, le, če poskrbiš za redno telesno vadbo,'' pravi mladenič
Ključne besede:     pica    hujšanje    leto    dieta    postava    telo    hrana    forma    fitnes    telovadba
Vsak dan jedel pico in na koncu celo shujšal!

Vsi, ki ste se že kdaj v življenju lotili diete ali vsaj želeli izgubiti kakšen odvečen kilogram, ste vedeli, da morate z jedilnika črtati pico ter ostalo kalorično hrano. Brian Northrup iz New Jerseyja pa je naredil obratno. Lotil se je diete, ki se je ne bi branil skoraj nihče in z njo prišel do želene postave in vrhunske forme.

Vsakodnevni obrok - pico, je redno objavljal tudi na Instagramu, saj mu marsikdo ni verjel, da se ni zredil niti za kilogram in povrhu vsega še dobil mišično maso.

Ko so ga prijatelji videli, kakšen je postal, so mu v šali rekli naj neha jesti pico, saj na njegovo postavo preveč dobro vpliva.Želel je dokazati, da v času diete ni treba stradati in lahko ješ vse (tudi nezdravo), a pod enim pogojem - da imaš dovolj samodiscipline za redno vadbo in poskrbiš za pravo mero gibanja.

Obiskoval je fitnes in se tam potil od 3x do 4x na teden. Delal je z utežmi, tekel na stezi in z različnimi vajami poskrbel za celotno telo. Po letu dni uživanja pice je shujšal za skoraj 3 kilograme in uspel priti do izvrstne telesne kondicije.
''Vse lahko ješ, le, če poskrbiš za redno telesno vadbo,''
je mnenja tale mladenič in še dodaja: ''Vsakemu ustreza drugačna prehrana in je pomembno, da se vsak posameznik odloči, da zaužije tisto, kar njegovo telo dejansko potrebuje''.

Preden se je lotil izziva s pico, se je posvetoval z osebnim zdravnikom, ki je nadzoroval njegovo raven holesterola, sladkorja in krvi. Rezultati so bili vedno v mejah normale, brez sprememb, ki bi slabo vplivale na njegovo zdravje.365 dni je jedel pico različnih okusov in to z raznoraznimi dodatki - brez slabe vesti

''Sem bolj majhne rasti in nikoli nisem bil dober športnik, zato sem želel vsem dokazati, da se da s trdim delom doseči marsikaj''.

Brian pa ni prvi, ki se je kilogramov znebil z nezdravo prehrano in s tem prišel do želene postave. Nenavadnih diet s sladicami in hitro prehrano so se ljudje že lotili v preteklosti ter bili pri tem zelo uspešni.


Zadnji dan pa si je privoščil kar tri pice
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del