Quantcast
Radio1_v_zivo


Preštej kolikokrat se pojavijo izdelki Ceresit in osvoji čisto novi pralni stroj Bosch
Nagrajujemo | 2. 10. 2020 17:02
Osvoji pralni stroj Bosch
Ključne besede:     Ceresit    Bosch    pralni stroj    Roškar    nagradna    izdelki
Preštej izdelke Ceresit in osvoji pralni stroj!


Se spomnite naše zabavne akcije iz začetka poletja, ko smo skupaj s Ceresitom obljubili novo kopalnico? In Robert Roškar je imel ob tem en sam "mali" pogoj. Da dovoliš, da bo na eni ploščici v tvoji novi kopalnici tudi njegova fotografija in bo Robert tako vedno s tabo. Nagrade se je veselila Natalija iz Prekmurja.

Naj vam zaupamo, da Natalijina nova kopalnica že stoji. Robert je čez poletje spremljal, kako se je njena stara kopalnica spremenila v novo lepotico. Spodaj si poglej video nastanka in preveri tudi, kam je Robert nalepil svojo fotografijo? Nad umivalnik ali morda kar v tuš kabino? In ogled videa se ti še posebej splača saj je tu že nova nagradna igra.Dobro poglej video nastanka nove kopalnice in se prijavi v zgornjo prijavnico.

Preštej, kolikokrat se v videu pojavijo izdelki Ceresit. Robert bo vsak dan v radijski program poklical nekoga izmed prijavljenih, da nam zaupa svoj odgovor. Tudi, če odgovor ne bo pravilen, klic ne bo zaman. Vsak poklicani poslušalec bo namreč prejel odstranjevalec vlage Ceresit. Robert pa bo tudi s pomočjo namigov poskrbel, da zagotovo pridemo do pravilnega odgovora. In zmagovalnega poslušalca čaka super nagrada za njegovo kopalnico. Nov popolnoma avtomatski pralni Bosch i-DOS za vrhunske rezultate pranja!

Oglej si namige:

1. NAMIG: V videu iščemo samo izdelke za izdelavo kopalnice Ceresit (gobica, meter in druga orodja z napisom Ceresit, se pri štetju izdelkov ne upoštevajo) 

2. NAMIG:
 Število je večje od 50 in manjše od 100

3. NAMIG: Štejejo samo izdelki, kot so: fugirne mase, lepila, silikoni, folija …

4. NAMIG: Število je sestavljeno iz dveh sodih številk

5. NAMIG: Izdelkov je manj, kot ima Robert Roškar kg

6. NAMIG: V videu je paleta, v kateri je 42 izdelkov Ceresit

7. NAMIG: Rezultat je številka je sestavljena iz dveh enakih številk

8. NAMIG: Številka je enaka mestu, ki ga med 100 najpogostejšimi imeni v Sloveniji zasedata Marjan in Branka (https://www.stat.si/ImenaRojstva/sl#/names/topNames

 
9. NAMIG: Letnica rojstva Anja Ramšak, je povezanA s številom Cerestit izdelkov

10. NAMIG: V radioamaterski govorici pomeni to število “poljub” (https://sl.wikipedia.org/wiki/88_(%C5%A1tevilo)


Med drugim boš v videu opazil tudi čudovite fuge med ploščicami, ki so narejene z novo epoksi fugirno maso Ceresit, ki ne poskrbi samo za estetsko podobo kopalnice, ampak zagotavlja visoko odpornost in dolgotrajno obstojnost ter svežino barv. In na izdelke Ceresit bodi še posebej pozoren.


Torej, poglej zabavni video, kako je poslušalka Natalija prenovila svojo kopalnico s pomočjo kvalitetnih izdelkov Ceresit. Videl boš tudi, da Robert za fotografijo, ki jo je nalepil na ploščice, ni izbral ravno tisto iz osebne izkaznice! 

Ceresit, za vaš brezhiben ugledHenkel je svetovni vodilni proizvajalec lepil, saj ponuja širok izbor inovativnih rešitev lepljenja za različne vrste industrij, obrti, gradbeništvo in široko potrošnjo. Ceresit je najstarejša blagovna znamka z več kot 110 let tradicije. V tem času se je razvila v zelo znano blagovno znamko izdelkov in kakovostnih strokovnih rešitev za gradbeništvo. Gradbeni projekti so kompleksni in zahtevajo specializirane izdelke. Rešitve Ceresit temeljijo na neprenehnem izboljšanju kakovosti in izkušnjah na osnovi njihove dolge zgodovine.

Osredotočanje na ključne vrednote Inovativnost, Kakovost, Tehnično znanje in Trajnostni razvoj jim omogoča, da vam nudijo primerne sistemske rešitve na različnih področjih: od rešitev za polaganje ploščic, hidroizolacije, fasadne sisteme itd. Ceresit namreč gradi na zanesljivost in profesionalni kakovosti, vključno z izboljšanjem energetske učinkovitosti in varovanju naravnih virov.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del